BERANI NAK IKUT??

Thursday, May 6, 2010

SAYA KEMBALI!



SALAM!

=)

lama rasanya berehat dari menulis blog kesayangan ni..
hmm..sedar tak sedar dah dekat nak masuk 2 minggu..
macam-macam dah jadi dalam tempoh masa tu..ngeh!
minggu yang tenat, yang penat, yang sweet [ehem..ehem..]
perkara yang tak penah plan, tiba-tiba jadi je..kalau yang plan,
sampai je masa, tup tup tak jadi! huh..konfemla kechiwa kan..
kalau nak sembang pasal cerita kechiwa ni..hmm..nak tau tak?
kereta myvi yang aku nak sangat-sangat, yang tunggu dari last
year tu..sangkut lagi..kali ni loan pulak tak approve..ape cer la der?
lama tu tunggu..dengan kesabaran yang tinggi dan berfikir positif..
plat nombor yang dah beli pun, dekat nak expired dah.. T___T"

persoalannya ialah :
PERLUKAH AKU TERUS MENCUBA??
atau
LUPAKAN SAJA DAN CARI KERETA 2ND HAND?

tahla..i give it ONE LAST TRY..aku try jugak submit tapi dekat
dealer lain..tengokla macamana..kalau ada rezeki, ada la..
harapan kali ni dah tak setinggi dulu..cuma..aku kalau boleh,
nak cepat-cepat pulangkan kereta mak yang aku pinjam ni..
aku memang macam ni..kalau benda yang aku betol-betol nak..
aku akan usahakan SERIBU DAYA [kalau orang pun] heh!

ok..mari berhenti..cukuplah informasi terkini..kesah kechiwa..
T___________________________T"

hmm..eh korang nak tau tak? pada hari isnin, 3/5/10,
telah terjadi satu peristiwa bersejarah dalam hidup aku..
nak tau apa? haha..for the first time in my life..ada orang
masakkan my feveret food ayam masak kicap! gheeee~
dan dia ialah seorang lelaki..! menarik bukan? SAYA SUKA!
terima kaseh diucapkan kepada saudara kerana sudi masak
untuk saya..dan saya puji masakan saudara sedap!
saya terharu.. *winkwink*

dah..tido lah..
mari..mari..boom..boom..

THE BEST WAY TO GAIN SELF-CONFIDENCE
IS TO DO WHAT YOU ARE AFRAID TO DO

NOTA: dulu kalau saya minat orang, saya tak penah approach
walaupun sekali..tapi kali ini saya cuba berbuat demikian
setelah mengambil masa selama 17 tahun...
tetttttttt!!!!

'saya tunggu kamu
kamu pergi mana?'

=)




1 comment:

fidde said...

tahniah kerana kembali! huhu