BERANI NAK IKUT??

Monday, June 25, 2012

ANGAN-ANGAN NIPIS



.
.
.

aku bercita-cita nak sambung cerita kat bawah ni dalam bentuk buku nipis grafik-novelet. semoga menjadi. kau orang wajib beli. sekian.



.

24 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best kakak =)

pray for u

Amalina said...

bawah mana?

-gedek! said...

masalahnya... wajib sambong dulu!

gadisBunga™ said...

tinggal nak masuk no akaun mebeng je nih! ahahaha!


silakan cepatin yaaaa~

ghost writer said...

aku nak free

miloais milo said...

setuju ngan uncle gedek - kasik habis dulu beb!

Asyiqin Haulisah said...

cepat aku mahu.

delarocha said...

ada visi..bagus.

Arai Lekir said...

saya ada student card, mohon diskaun..

BonekadalamChermin said...

NIS,

terima kaseh kamu!

<3

BonekadalamChermin said...

AMALINA,

bawah pokok!

:p

BonekadalamChermin said...

UNCLE GEDEK,

masalahnya kena belila novelet tu.
ia akan disambung situ!

amacam tektik marketing?
ok dak?

BonekadalamChermin said...

GADISBUNGA,

moga bisa dijadikan temen buat kamu di negeri jiran ya!

:D

BonekadalamChermin said...

GHOST,

tableh,
tableh.

beli!

BonekadalamChermin said...

MILOAIS,

akan disambung terus ke novelet

aci?
aci?

aci beli laaa...HAHA

BonekadalamChermin said...

ASYIQIN,

makaseh ya.
tunggu!

:)

BonekadalamChermin said...

DELAROCHA,

pelan pelan kayuh.

:)

BonekadalamChermin said...

ARAI,

boleh boleh.
mohon bukti dikepilkan.

:D

ஜ miss klanika ஜ said...

semoga kan berjaya . aku juga punya angan sebegitu

cikceriacorner said...

good luck...teruskan..xsabau nak baca...hehhe

BonekadalamChermin said...

MISS KLANIKA,

terima kaseh!
tunggu mood yg sesuai untuk ke arah itu.

hu.

BonekadalamChermin said...

CIKCERIA,

ahahaha
bolehla jadi peneman kamu berpantang ye dak?

hanaahmad said...

takyah suruh, aku pasti beli Ayin. :)

EZAN IDMA said...

tak kira saya nak beli jugak!