BERANI NAK IKUT??

Tuesday, June 1, 2010

DRAMA YANG REALITI [episod 1]

al kesah maka tersebutlah kisah..sang kancil datang beramai-ramai mengadap ke bawah duli yang maha mulia Sultan Firaunnnn..mana Firaun pakai sultan? entah..hahaha..lama sudah tidak melakukan pembaharuan cerita di sini.,KEKANGAN MASA..itu pasti.,hari ini juga aku penat tetapi cerita yang seperti drama ini telah berlaku malam tadi, menjadikan aku tergerak hati mahu bercerita disini..eyy ape daa ayat dah macam tenggachi.,haha..ok dah.cakap macam biasa la..senang nak faham.,haa..semalam aku pegi site meeting dekat kota bharu.,hmm..not really kota bharu sebenarnya..site dekat tumpat dengan kubang kerian.. T_______T" dalam kurungan: PENAT. bukan story pasal site, tapi story selepas balek dari sana..ahah [?] gheeee~ =D

serius macam drama wa cakap lu..sebaik aku sampai epot subang dalam kul 8.4opm, dayah tata datang amek..kitorang pun borak bla..bla..bla..dekat sejam jugak melepak dalam keta saja..besala kalau dah lama tak jumpa..suma citer nak updet..itu ini itu ini..hehe..dalam dok cita tiba-tiba ada text masok kat henfon aku dari nombor yang tidak dikenali yang berbunyi : assalamualaikum, boleh saya jumpa awak? saya nak bagi henfon kawan awak. saya jumpa dah hancur, tapi kad sim elok lagi. tu pun kalau dia nak lagilah. err..aku macam pelik..sape ni?? sangat misteri okehs. sebagai seorang perempuan tulen [ahahaha] konfemla aku akan pikir macam2 kan? aku tak reply..aku biarkan je tapi sumpah otak aku asyik dok pikir sapela beliau yang menghantar kiriman text ini..haih..taboleh jadi! aku nak jugak tau..manela tau kot2 sebenarnye salah nombor en..aku je yang pikir lebeh..manala tau..kot2..hmm..dalam kepala kan dok terbayang, 1.alamak.ada ke member2 yang aku text, gfren dia pecahkan henfon sebab jeles?? [ngeh!] atau 2.mungkinkah ada perkara yang tidak diingini telah berlaku kepada kawan aku seperti kemalangan jalanraya?? [nau'zubillah..] lama aku pikir..dahla tengah2 malam macam ni..wajarkah aku respon kepada kiriman text ini? 

to be continued... [jeng jeng jeng]


5 comments:

tina said...

xtpiker lak aku perkara 1 tu. tu tjadi kt ko aje. haha.

kalau aku -

1. toksah buat ape2 lg sbb dh tgh mlm sgt.
2. esoknya, call no tu dr fax line dr opis [at least dia takleh call blk. hehe]
3. by then br selidik, tepon sapa yg hancur bla bla.
4. nk g jumpa, bwk bouncer. jgn g sorang.
5. setel
6. kalau cite lain. lain entry lak. woohoo!

fidde said...

hmm...buat dek. kalau 'dia' betul2 nak bagi, he'll call. sms is certainly not the way. huhuhu

ilyani said...

fidde. ko jgn xtau. ayen dh g jumpa bdk tu. hehe.

[jenoh tunggu bila nk update blog. busy nye???]

p/s - cinta aku dh beralih arah. haha

MasZuber said...

hehhehe bile n sambung crite beb ;)

mommy kam said...

bila nak hapdetttt! kita main netball hr tu lepas kau blk dr kb tapi x citer ni pun!!! jumaat ni kau wajib dtg utk sambung citer :D