BERANI NAK IKUT??

Thursday, December 8, 2011

SEKUPANG SEHARI

.

.
.



satu pagi. aku joging. setelah lama meninggalkan aktiviti ini. semput. dalam pada aku berlari-lari anak. sorang makcik potong. sorang uncle potong. sorang. demi sorang. banyak orang. peh. rasa tercabar. tapi kudrat tak mampu. tak mampu nak kejar. larian mula perlahan. peluh. menitik-nitik. lelah.


benda-benda macam ni. kalau dah lama tinggal. berkarat. oh ya. maksud aku. bukan joging saja. yang penting. kena mula.



sikit-sikit
lama-lama
jadi bukit















 minum dulu?



.

53 comments:

bujal X said...

tapi janganlah lepas joging kamu belasah roti canai~~tak balik modal langsung~~he~~

gedek! said...

color scheme amat dipentingkan di out fit tu...

berseni kamu orangnya....!

cik fiza said...

wah2.. selamat berlari-larian sis..

ghost writer said...

tapi kalau tak mula semula dari sekarang,budak tadika pun leh potong karang.hahaha!

hey,BDC.sentiasakan berlari lagi setiap pagi.

just do it (iklan Nike)

:)

Daddy Ziyyad said...

Ni nak pergi jogging ke, nak pergi sesi fotografi air kacip Fatimah?

hahahaha...

ps: kalerful kasut! :P

eLL said...

cantik kasut
:D

Fatin Mraz said...

mm.. kalau dari dulu aku simpan sekupang sehari..berapa dah agaknya ye.. huhu

SM said...

kesian, muda-muda dah tak larat...

Fatimah Ali said...

petang ni joging jom. hehe

pembaris said...

pengalaman ni saya dah pernah rasa mas panjat bukit

EZAN IDMA said...

ahah amboi dan lagi minum tuu

The Dreamer said...

jogging sambil bawak picnic pack ka? patutlah kena potong je haha

Chaoi said...

haahahha

Chaoi said...

haahahha

azieazah said...

I like skaf kaler tu. Kat mana beli? susah nak jumpa warna camtuh. Ada lebih? hehehe

h4ni3 said...

iklan air apa ni? kopi? teh? neskepe?
hehe

Juno said...

iklan nescafe paling tak meyakinkan.

delarocha said...

jogging skit je, minum je lebih... hehe

~* chirpy_chummy *~ said...

wah,ni jog ke berkelah? siap ade tikar bagai.

hanaahmad said...

aku rasa akulah paling kurang berstamina sebab dah lama sangat tak jogging. rajin juga kau ya.

miloais said...

jogging?
tak de dalam list iols
eheheh

wani brahim said...

teruskan berjogging hehehe...

tupaimerah said...

cantik kasut awak :)

gadisBunga said...

awak. tu bukan gambar terbaru kan? awak cerita pasal peristiwa joging masa bila ni?

heheh, peace.. :D

najwa aminah abas said...

hmm, kau kurang2nya manusia yang potong. aku.

kura kura.

Rahimah Ramlan said...

apa ni.....
baru lari sikit dah stop minum bawah pokok......


huhuhu..

masuk ari ni dah 2 minggu x lari sbb jadi "baby sitter"..seluar makin kurang kelonggarannye..haiyaa!!

cikceriacorner said...

da lama kita xjoging..ehehhe

BonekadalamChermin said...

BUJAL,

capati+susu lembu
selalunya


aum!

BonekadalamChermin said...

UNCLE,

sanggup cari stokin+tali kasut sama kaler tau!

HAHA!

BonekadalamChermin said...

FIZA,

jom sama-sama?

:)

BonekadalamChermin said...

GHOST,

jom?


:)

BonekadalamChermin said...

DADDY,

lari x seberapa
pesen je lebih!


:D

BonekadalamChermin said...

ELL,

tima kaseh awak!

:)

BonekadalamChermin said...

FATIN,

kan?
mesti dah berkupang-kupang!

BonekadalamChermin said...

SM,

aku dah tua pun.
padanla.


haha!

BonekadalamChermin said...

FATIMAH,

hehe. jom?
jgn gelakkan aku kalau slow banget!


:p

BonekadalamChermin said...

PEMBARIS,

pancit kan?

hahaha

BonekadalamChermin said...

EZAN,

minum je lebih awak
larinye ciput!

ahah!

BonekadalamChermin said...

THE DREAMER,

mmg nawaitu piknik sebenarnya
lari tu ala-ala je


:D

BonekadalamChermin said...

CHAOI I,

:D


CHAOI II,

oi! apa ni gelak-gelak banyak-banyak??

hahaha!

BonekadalamChermin said...

kak AZIE AZAH,

sy beli kt pasa malam je kak
berkaler-kaler sy ada

:p

BonekadalamChermin said...

HANIE,

kalau sy yg iklankan
air yg sedap jadi x sedap dokter!

:D

BonekadalamChermin said...

JUNO,

meh aku nak simbah!

kahkah!

BonekadalamChermin said...

DELAROCHA,

aik, mana tau?
sekodeng ye?

ehem!

BonekadalamChermin said...

CHIRPY,

kan?
tajam mata. memang piknik pun!

ahaks!

BonekadalamChermin said...

HANA,

kau ringan, hana.
aku berat. aku perlu.

:p

BonekadalamChermin said...

MILO,

azam tahun baru?
mungkin?

hehe

BonekadalamChermin said...

WANI,

seminggu sekali pun payah.
eksen je lebih ni.


:p

BonekadalamChermin said...

TUPAI,

kasut je?


:p

BonekadalamChermin said...

GADISBUNGA,

cerita, cerita baru
gambar, sy pinjam arkib


hikhik

BonekadalamChermin said...

NAJWA,

kura-kura tipu.
diorang pakai geng!

BonekadalamChermin said...

RAHIMAH,

sy mmg dah xda stamina
nearly ZERO


*sad!

BonekadalamChermin said...

puan CERIA,

ajak hasben join!

ekhem!