BERANI NAK IKUT??

Saturday, April 9, 2011

SYHHHHH....



.
.
.





kamu kamu semua di sini,

i'm sorry for being your silent reader for a while...




...


sedikit sedutan bual bicara

mak: jadi ka nak pi umah dia esok?

aku: jadi la, insyaAllah...

mak: haaa. pakai baju kurung!

aku: aik? awatnya?

mak: nampakla ayu sikit

aku: ok. dia pun suka kalau arin pakai baju kurung

mak: aku dah kata dah. hang tu huduh kalau pakai jeans! hahaha,

aku: baju kurung ok lagi. kalau mak dia suruh pakai kain batik, how?


.
.
.




mak: PADAN MUKA!!!!


cis! selamba. hahaha.





.



20 comments:

al-lavendari said...

kalau batik lepasa bahaya .. hehe

tupaimerah said...

kau ade ke baju kurung???

tupaimerah said...

kau ade ke baju kurung???

Anisa Hang Tuah said...

cantik kalau berbaju kurung
:)

Abang Jonni said...

phewwitttttttttt......

selamat berbaju kurung...
huhuhuhuhu...

Hantu Kak Limah said...

best ape pakai kain batik....jalan sopan je..macam orang baru abih pantang besalin...keh...keh..keh........

Cik Ina minat Do do Cheng said...

ayeen pegi mana? ada good news ke? jangan lupa calling 1 2 3 4.

Rahimah Ramlan said...

sila snap 1 pix pakai baju kurung plis...






dtg tagih keropok nih~~~~

(eh, lupe lom bg address lagi, camne nak pos ye dak?)

norh said...

hati berbunga2 ya.. :)

six.september said...

hang nak p rumah bakal mak mentua ek?



dia ada anak laki extra lg dak?

kalau ada aku nak ikut. bhaha.




aku ada banyak baju kurung, pinjam.

gedek! said...

pakai baju kurong, tapi pakai jeans...

cool...!

ghost writer said...

pikat bakal mertua dengan cara dressing...

keren!hihi

DeLancrettLurpak said...

tlg bawak bahuku buatan sendiri, confirm mak mertua ko ternganga tak leh tutup mulut sebab bersyukur dpt ko! good luck babe!

h4ni3 said...

errkkk
pes taim gi umah mak mentua dulu.. tak pakai baju kurung pun.. pakai skirt jer.. kehkehkeh.. sebbaik dia approve

Dark Half said...

kain batik rawkss!! haha

miss nina said...

saya musti pilih
:) sweet ape pakai baju kurung

pembaris said...

kain batik tu jangan pakai yang basah pulak

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tetiba teringat 1st time jumpa MIL dulu pun berbaju kurung jugak. Sekarang bila balik kampung; berjeans aje...

huahuahua...

miloais said...

gi mengadap bakal mentua kah???
hehehehe

gadisBunga said...

kebaya dengan jeans la wey. lama dah aku tak pakai sejak musim sopan menyopan nih!