BERANI NAK IKUT??

Monday, April 4, 2011

YANG PALING PANAS



.
.
.




amacam?




...

aku dah tampal ni kat fesbuk
ni saja nak tampal sini pulak
hahaha



berani nak nyalakan rokok sini??



.

25 comments:

MasZuber said...

hahhahahahah

ini memang terbaek la ayen.

aku suka bangat.

DeLancrettLurpak said...

gile kejammmm!!!



hahahaha

six.september said...

di manakah ini. haha?

Hantu Kak Limah said...

hahahaha...adakah ini lagi kejam dr zionis.....huhuhu

Daddy Ziyyad said...

perokok tegar takde maknanya nak heran pun dgn ancaman tu..ekeke

Rahimah Ramlan said...

lu tak bagi smoke kat sini, gua pegi smoke kat blog orang lain la..pe susahhh???(dengan gaya samseng macam bagus)



btw,
saya cuma tau hisap lolipop je..ngeh ngeh ngeh..

tumpang lalu.
ekskiuis me!


(dah pos laju belum kuih2 keropok ke brunei??)

norh said...

ha ha ha..ada perokok tegar kesah?

gedek! said...

Haha!

I don't think perokok ambik pot, pon....

Abang Jonni said...

nasib baik aku tak isap rokok...

harharhar

The Dreamer said...

satu je nak cakap..
WOW!!

bujal X said...

saya taubat~~haha~~

kucingorengemok said...

saya tak like... saya SANGAT LIKE, hehehe

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Kalau dah perokok tegar, mana mau ingat semua tu.sebenarnya akak tengok blog ko ni kat tempat kerja, gambar tu tak boleh nampak, nanti balik rumah baru tengok.

h4ni3 said...

fuiyoooo
mana jumpa sainbod nih?
mantaplah!

gadisBunga said...

kalau tampal kat opis agak2 kenny terasa tak? kihkihkih!!!

cikceriacorner said...

hehehhehe...memang best..patut ditampal dimana2..heheh

alien said...

kita bkor je~
bakor~

pembaris said...

letak pun tinggi.

kat sekolah agamakah...?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

kahkahkahkah !



setuju sangat..

HEROICzero said...

peh. direct.

*hisap rokok tak masuk syurga, tahu? keh3x

cik fiza said...

terbaik sungguh..
nasib baik x smoking ihihihi

Myaby said...

pehhhhhhhhhhh

denda dia. ohhhh maiii

Asrul "iLham" Sany said...

hahaha lawak

;D

aleen aiden said...

ha3,aat xmenahan!klo x efektif jugak xtaula aku nak cakap ape da.

ghost writer said...

aku tengah hisap batangan nikotin di sini...

huh...nak marah?hehe