BERANI NAK IKUT??

Saturday, September 24, 2011

PROMOSI KARYA SENI : Teater Juta-Juta

.
.
.



rabu 21.9.11 
jam 8.30 malam
stor DBP

aku sempat join Pementasan Teater Juta-Juta (klik) dengan tina+fidde. 1st show. heh. dan fidde pun dah buat review (klik). pementasan teater ni tak lama. sampai 25hb saja.

muka pelakon pelakon dan sinopsis jalan cerita ni dah banyak keluar paper metro & kosmo. lakonan mantap ratu indie, fazleena hishamuddin, aloy paradoks & anas ridzuan.

aku promote. pegila tonton sendiri. memang best. santai dan rare. kupasan isu yang jelas. kupas dalam kupas. teater dalam teater. abis yang tak abis.  by the time aku tulis ni taktaula tiket ada lagi ke tak. cepat grab nanti rugi! dengar-dengar tiket untuk weekend dah 95% sold out (klik untuk tiket)




thanx to gadis bunga for this snap shot. nice.


hmmm...tengah kumpul idea nak tulis review. bukan tak boleh nak tulis sekarang tapi nanti tak seprais. banyak jugakla elemen-elemen yang aku tak expect tiba-tiba pop-up kat dalam teater ni. style la. sangat style. so, tunggu apa lagi? reward your curiosity. go watch and get urself a GOTCHA! eceh. sangat berbaloi-baloi. oh ya. lagi satu nak kabor, kalau dulu daya penarik untuk tonton teater diorang ni adalah disebabkan oleh aloy paradoks, tapi sekarang kalau cerita tu karya fasyali, konfem AKU PEGI PUNYA! coz this man got talent. seriyes. 

abis show aku lepak jap dengan aloy. sesi q&a.


aku : props dengan wardrobe yang kucar kacir tu memang sengaja ke?


aloy : ak ah. sengaja. bagi nampak sibuk sikit.


aku : ok. fine. tengkolok awak yang tutup mata tu pun sengaja jugak?


aloy : hahahaha. yang itu tak. tengkolok tu memang besor. x sempat nak adjust! hahahaha.


ceh!

ok cukup. nanti sambung.

wiken ni aku gi langkawi. ada apa apa nak kirim? hehe. kirim salam? oke. bai.



...




:)



.



13 comments:

Fatin Mraz said...

lama dah x gi tgk teater..gi langkawi? ada photoshoot ek..
kem coklat sekilo..hehee..sana kan murah.. :P

gadisBunga said...

nak daim. eheheheeee....

*i wish i can be someone's screensaver too. :)

NM02 said...

salam kenal

singgah sini terus follow kamu

kalu sudi, mari le follow saye pulak

maceh..

^_^

bujal X said...

tak pernah merasa tengok teater walaupun teringin sangat~

h4ni3 said...

nak ikut gi langkawi!!!

kirim cekelat bole? hehe

alien said...

ala, tak dapat pegi

BonekadalamChermin said...

fatin,

hihi.jom join.bwk irizz!

er,gi langkawi suka2 je teman mak.

:)

BonekadalamChermin said...

gadisbunga,

okayyyyyy!

*winkwink*

BonekadalamChermin said...

nm02,

hai awak

terima kaseh sbb follow!

BonekadalamChermin said...

bujalx,

boley je kalau nak join
bawak mamaainul sekali


:)

BonekadalamChermin said...

dokter hani,

hihi. boleyyyyy!
nak ceklet ape?

BonekadalamChermin said...

alien,

alaaa..knape?

Vitamin said...

terima kasih sebab datang... ;)