BERANI NAK IKUT??

Monday, September 12, 2011

BERLALULAH SUDAH RAMADHAN


.

.
.




salam bersiaran!

sejak dua menjak ni mood nak menulis tak berapa nak ada. mungkin masih lagi dalam mood raya. heheh. minggu ni minggu rumah terbuka dan kenduri kawen ye dak? so macamana raya anda-anda semua? 

sedikit cerita tentang raya. aku memang takada baju raya tahun ni. malah tahun-tahun yang lepas pun takada. selalunya akan recycle saja baju-baju lama. bukan tak feeling raya cuma dah tua-tua ni semangat berhari raya tu dah berkurang. 








selalunya yang hepi dan meriah ialah kanak-kanak macam depa ni. heheh. ok. sebelum syawal melabuhkan tirai, aku nak ucaplah SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua. aku mohon ampun & maaf atas segala khilaf. 0-0 ye? :)







kome dah start puasa 6 ?










.



31 comments:

Abang Jonni said...

betul tu kak... raya ni seronok bagi budak2..

walaupun saya sudah meningkat remaja.. tapi saya masih merasakan kenikmatan hari raya itu...


sekian terima kasih.

gadisBunga said...

masa raya kene siap mental dan fizikal sebab budak2 ni adalah spesis yang unpredictable. jaga karpet konon takut air tumpah, alih2 langsir yg tercabut. sabo je lah. huhu~

The Dreamer said...

betul tu..aku pun recycle bj lama gak hehe..

selamat hari raya, maaz zahir batin..

norh said...

takde mood gak nak beraya tapi beli gak baju raya 2,3 pasang..he he

bujal X said...

tahun depan aku syak raya kamu akan lebih meriah~~silap2 akan beraya bertiga~keh keh~~~

miloais said...

mood beraya tetap ada - dan masih ada...
hahahahah

selamat ber-open house BDC!

tupaimerah said...

saya lepas raya baru perasan tahun ni tak segempak tahun lepas. kena tunggu tahun depan pulak nak gempak-gempak. tapi dah 4-5 tahun rasanya rasa macam tu. dah tua kot?

Chik Att said...

Selamat hari Raya .....

Daddy Ziyyad said...

Selamat Hari Raya BDC !!!

Betul, bila dah makin tua, makin hilang syiok nya nak beraya...

Eh, bila majlis kamu ya?

pembaris said...

baju raya baru adalah salah satu cara untuk bergembira.

selamat hari raya

Azira Mohamad said...

Budak2 sekarang beraya pun ekpress. Datang beraya kat umah kita just tunggu time duit raya dihulurkan.
Lps tuh dorang terus bla..ada sesetengah drp mereka xsempat minum air dah sentuh kuih pun dh cabut slps dpt duit raya.

aleen aiden said...

kak togey!kau cun spt biase.heh~

Fatin Mraz said...

semangat raye nih pelbagai..kalo x dari segi baju baru..mungkin dari segi persediaan juadah..excited duk dapur wat biskut raye..rendang dll. excited kemas rumah..excited bertemu sanak saudara...
salam aidilfitri..

h4ni3 said...

selamat hari raya sis!

update la slalu.. rindu!

gedek! said...

kenapa macam sysah je nak percaya tang "aku memang takada baju raya tahun ni.."?

hehe

BonekadalamChermin said...

ABG JONNI,

malas aku nak jawab komen kau ni
tak semenggah!

BonekadalamChermin said...

GADISBUNGA,

ye betul
adek aku terus gulung tikar


BIAR TAKDE
DRPD ADE MENYAKITKAN HATI

hehe,

BonekadalamChermin said...

THE DREAMER,

hehe
selalunya baju raya yg dipakai
bertahan 2-3 jam saje


lepas tu terus tukar tshirt
masuk dapur cuci pinggan mangkuk

BonekadalamChermin said...

NORH,

hehe
sy xde baju PAGI raya je
malam raya pi cari gak bajuuuu


:D

BonekadalamChermin said...

BUJAL,

haip!

hahaha. masinlah mulut kamu plis!


AMIN... :)

BonekadalamChermin said...

MILO AIS,

mood raya sy bersinar bila dapat makan ketupat daun palas!

hehehe...

BonekadalamChermin said...

TUPAIMERAH,

yg sebenarnya maksud entri ni ialah:

MOOD RAYA TU DAH MAKIN TAK TERASA
APABILA DAH TAK DAPAT DUIT RAYA


hahahahaha

BonekadalamChermin said...

CHIK ATT,

Selamat Hari Raya juga!



:)

BonekadalamChermin said...

dokter DADDY,

Selamat Hari Raya juga!

itulah..kanak2 yg meriah sbb dpt duit raya ye dak?

ehem. majlis sy bulan nov ni.
insyaAllah. :)

BonekadalamChermin said...

PEMBARIS,

oh. kegembiraan raya sy ialah keluarga sy yg pakai bj sedondon.

haha.

Selamat Hari Raya juga!

BonekadalamChermin said...

kak AZIRA,

ye betul!

tp tiap2 tahun kemeriahannya ialah bila keluarga berkumpul.

:)

BonekadalamChermin said...

TOGEY Aleen,

aku tau niat kau nak pancing aku kan?
ingat bley dpt duit raya lebeh??

HA HA HA

BonekadalamChermin said...

FATIN MRAZ,

ye betul!

tahun ni semangat aku buat biskut raya! hehe. macam-macam aku bakor.


:)

BonekadalamChermin said...

dokter HANIE,

Selamat Hari Raya juga sis!

masa mencemburui sy lah dokter.
hehe..miss u too~ *winkwink* :)

BonekadalamChermin said...

uncle GEDEK!

haha
pecayela plisss

pagi raya selalunya xde
tapi tahun ni raya ke4 mak jahitkan baju baru

:)

Anonymous said...

menjelang syawal