BERANI NAK IKUT??

Saturday, September 24, 2011

WEEKEND TIME-OUT



.
.
.


dulu masa zaman sekolah kat johor, nak keluar wiken kena ikut giliran. kalau dah isi nama minggu ni, minggu depan dah tak boleh keluar. paling leceh outing pi shopping complex kena pakai baju rasmi sekolah yang kalernye hijau kuning. biasalah. zaman zaman yang kena ikut rules. zaman zaman pakai serkup kepala tebal macam nenek lijah. haha. paling tak best zaman jadi kadet laut. buat salah sikit, kena pumping & jalan itek. heh.






zaman dulu tak pernah ada peluang keluar pi beli barang masa wiken dengan mak abah. dari umur 13 sampaila sekarang ni tak lekat umah. saja tetiba teringat kenangan wiken zaman dulu dulu. jom. kejap lagi nak naik feri. its my payback time. mak dah tempik suruh mandi. oke bai.




...








.







13 comments:

MasZuber said...

to cook him breakfast..hmmm so sweeettttttttttttttttttooooooooooo

norh said...

zaman sekolah? tak suka bila minggu yg boleh kampung, kena berebut bas nak ke jeti..hu hu

delarocha said...

4 pagi? brekfest atau sahur? ahaksss

Daddy Ziyyad said...

Wait till u wake up at 3am to cook sahur! ekekekee..


ps: sila follow GB datang gathering tu..:)

h4ni3 said...

jangan lupa cekelatttt
hehe..

gedek! said...

tengah bayang kan kamu sedang jalan itek....

NM02 said...

jalan itek kuar petang?

cute!

Fatin Mraz said...

nostalgic beb!


;}

miss nina said...

kena denda, gaduh2 dengan budak hostel..macam2lah . tapi itu semua kenangan kan?

The Dreamer said...

nostalgia betolll!

ghost writer said...

macam navy.

gadisBunga said...

wakeup at 4 to go to PD? hahahaa!!!!

beautiful_rose said...

kenangan yang di kenang-kenang...