BERANI NAK IKUT??

Tuesday, December 29, 2009

DIKALA TAK BERDUIT...

ha..tau tak?dikala tak berduit neh mule la aku dok kire2 bajet..2-3 kali jugela dok tutup buka wallet kan..kira berape yg ade..berape yg nk kena spend..berape yg nk kena letak tepi..berape yg berape..wah..wah..pastu mule la pk,eh sape lg yg ade hutang eh dgn aku yeh..

dgn hint *weh.silela byr weh..aku bkn main2 neh*

perghh..gile ah..aku segan sbnrnye nk mintak org byr hutang byk byk byk kali..sendiri x byr lg,sendiri la mau ingat kan..huhu..
mase aku dok tutup bukak wallet tu..
perghhh..dugaan..dugaan..apenye??hahahaha..


aku ade collection ni..

ni kire duit2 otai a neh..yg berjaye juge aku simpan..
tp syg duit lime inggit lame aku xdek..
yg batch same macham duit singgit tu..yg lain2 tu ialah duit 2 negara yg aku dh pegi thai baht dgn rupiah la kan..xla hebat pun..dekat2 saje..seribu rupiah tu pun baru berape sen je duit kite..lain la kalo buat collection dollar amerika kan?perghh..dollar amerika tu..x bleh blah..ha..lagi lagi..


aku pun ada collection neh.. =)))

ha..yg ni lg best a kan..tgk a nombor siri dia yg bersiri-siri tu..dlm collection ni ade sekeping aku bg kat org suh dia simpan..
yg tu nombor siri dia end up dgn 8..

dgn hint *kau simpan bebaik ok?tu kire aku syg sbnrnye* ngaaaaa~~

bile tgk collection duit2 ni kan..tetibe aku tingat la zaman aku berchenta dulu dulu dulu kan..perghhh..tige kali dulu tu..bapak lame la kununs..gheeeeee~ meh la nk share sket zaman swit2 like cokelat dulu..ex aku rajinla melayan aktiviti aku yg taksub dgn nombor ni..so setiap kali dia nk bayor,1st dia akan tgk nombor siri kat duit tu..hahaha..
apela naseb kau kan kena layankan tebiat aku yg kalo org lain semestinye akan berkata seperti ini

*bayar sudah!sume duit same je ok?*

ok sambong..dia akan simpankan duit-duit yg nombor
siri kat hujung tu ade 143
ala..konon2 i love you la kan..ha..sweet tak?sweet tak? =))))

*sumpah skrg ni aku miss gile kat kau nye sweet tau tak??*

tp yg paling best..bile dh xdek pape..sume duit tu aku blanje je..
konon2 mcm frust la kan..
itulah perangai buruk aku yg dh sebati dlm darah daging neh..
tak suke nk simpan sebrg peninggalan atau segale warisan yg ditinggalkan..
perghh..apekah kau ni budak sastera azreen?
ahahaha..bahase aku ni mcm dh tahpape la plak.
ha.okla.hari ni hari yg paling lame aku melekat depan laptop ni..sbb esok seharian aku akan kua..so mcm all out la hari neh..cheh..kalo kat opis ko mcm ni mesti bos ko syg gile kat ko kan?
gheeee~~ =))))
ouwh..lupe..ha.kalo sesape ade duit lime inggit lame,tukar a dgn aku..
jgn a nk jual plak..bapak berkire dgn kwn2..huahaha..siyes neh..ade tak??

=))))

No comments: