BERANI NAK IKUT??

Wednesday, February 3, 2010

EMPTY



EMPTY = KOSONG

this is the feeling that been haunted me for so long..
of how i've tried at my very best to fight it..but still..*sigh*
susahnye..walaumacamane busy sekalipon..
tibe-tibe mesti this 'perasaan berhantu' ni datang balek..
am i been spelled? plislah..let me go..bile rase tak best
ni datang..sure aku taboleh tido..asek flash back..flash back..
dan flash back..omaigod..how i wish it never happened to me..
tapi siapalah kita nak melawan takdir Allah kan?

'setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya'

yep..walaupun dah banyak kali cube memujuk hati dengan
kata-kata hikmat ni..tapi kalau rase itu datang, susah nak
tepis..jangan mengeloh..jangan menyesali naseb..kan?
i know..tak baek..tapi macamane nak halau bende 'empty'
ni kua dari hidop?? macam makin lame makin tebal lak..
macam makin suke plak dia nak menumpang lame-lame..
tolonglah sape-sape..silela amek dia bawak keluar..
hmm..sape yang berjaye aku bagi dua tiket pegi genting!
ahaha..kamon! janji-janji bullsh*t..ade cerite sebenarnye
dengan janji-janji yang macam kat atas tu..nak tau? gheee~
tak payahla..yang penting, memungkiri janji itu adalah antara
sifat-sifat orang munafik..kan?kau semayang tak tinggal..
kau sibok tarbiyah orang dengan kata-kata yang..mak aiii..
kalau sape-sape bace konfemla pak aji nak amek buat
calon menantu..ahaha..so kalau rase macam taboleh nak
kotakan janji, janganlah manis mulot berkata itu ini kan..
hmm..penat rasanye nak kene jumpe and nak kene counter
manusia-manusia yang macam ni..cakap tak serupa bikin..
rase macam bagus tapi tak seberape pon..kau bagus ke
azreen? tibe-tibe tanye diri sendiri kan..walawei..nope..
aku pun tak bagus..tapi at least aku tak cakap bende yang
aku tak boleh buat..tapi kalau aku dah cakap, aku akan cube
at my very best untuk jadikan dia kenyataan..ok fine la..
bende dah berlaku kenape asek cakap lagi? tak lah..
aku cuma nak ingatkan diri sendiri..hmm..ni macam dah
agak tersasar dengan tajok entry neh..tak juge..ni sebab dah
TERflash back a neh..benci..sangat benci..kalau boleh nak
delete je memori..dah hilang ingatan la pulak..sangatlah drama
swasta kan? eh, ape yang berlaku?saye di mana? gheeee~
dahlah..stop plis..kang makin banyak plak yang flash back neh..
tibe-tibe rase macam nak back to the future..nak betolkan segale
yang berlaku..haish..macamlah boleh kan?dalam early edition pun
taboleh nak buat something yang akan mengubah sejarah..eh,yeke?
hmmm..terase kosong..sampai bile la nak rase macam ni?  T_T"


sedeh...!
 =(

4 comments:

Zakiah Ponrahono said...

taktahan meh luahan hati ke empty an anda... huhu

BonekadalamChermin said...

sobs! =(

n a n i h a said...

i think i know that feeling
tp lawan lawan lawan!

BonekadalamChermin said...

naniharubirumatahitamku

kan?walaupon rase macam dah ok.
tapi sebenarnye tidak...susahhh!