BERANI NAK IKUT??

Friday, February 25, 2011

BUKAN MAN KIDAL



.
.
.






chantek bukan??
...macam setan!


HA HA HA





...



selamat berhujung minggu semua!!




:)


.

32 comments:

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Azreen, tak ada idea, makcik dah pernah cuba, tak boleh. sengetkan kertas, pen, badan, tetap tulisan makin senget.Tangan kanan kan boleh guna.Gambar perempuan tu tak senget pulak.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Kenapa pulak terpanggil ko Azreen ye?

Anisa Hang Tuah said...

heee.cantik lah akak!
mane de cm setan pon

gadisBunga said...

kalau kata tgn artist tu artist jugelah jadiknye. jumpa sekejap lagi okeh!

norh said...

cantiklah awak..tolong 'kartunkan' wajah saya..he he

The Dreamer said...

tulisan masih boleh dibaca..
lakaran masih boleh dicam..
macam sama pulak dgn tulisan tangan kanan saya..heheh

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
macam macam cara nak hilang kan boring
cuba lagi

gedek! said...

Lukis atas card ke? Nampak tebal & bertexture...?

h4ni3 said...

cantik la tu
still boleh baca.. hehehe

MasZuber said...

senget2 pun, ok lagi dr tulisan mat saleh.hihihi

Daddy Ziyyad said...

cuba tulis pakai kaki pulak !
:P

pembaris said...

kalau nak main badminton,selalu saya cakap yang saya kidal walaupun saya bermain dengan tangan kanan

Abang Jonni said...

tahap boring gila dia neh.... jgn nanti dia lukis pakai kaki udah...

harharhar

Semarak Api said...

hahaha..cube sengetkn badan.aku rs tulisan ko akn stright blk.hahaha

eh..aku sgle bnda gune tgn kiri. yg reti gune tgn knn bile mkn dgn tgn n pegang mouse -.-

aleen aiden said...

mungkinkah krn kau yg senget sbenarnya?keh3 :P

BonekadalamChermin said...

KAK INA MDDC,


hahaha
sy saje takde keja la kak
bosan bosan kat opis ni ha

itula jadinye

amek kertas
conteng conteng

pastu tengok jam


kehkeh

BonekadalamChermin said...

KAK INA MDDC lagi,


hahaha
ok apa panggil azreen!



:D


.

BonekadalamChermin said...

NIS,


ni namanye takde keje nis
huhuhu

tu dialog p ramlee la nis
x ingat plak cerite hape tah


:D


.

BonekadalamChermin said...

GADISBUNGA,


artist?

kakakaka

patutla hidupku penuh kontroversi!
peh. ada ke? cet.


best x teater?
best x?
best x?


.

BonekadalamChermin said...

NORH,


hahaha
lawo ke cemni??

adehs

kalau nak komikkan muka awak
ce awak suh ABANG JONNI

dia terel!!


.

BonekadalamChermin said...

THE DREAMER,

cis
taula kau lefthanded!

abah aku ckp
org tgn kiri ni special

*sbb dia pun tgn kiri


:D


.

BonekadalamChermin said...

BRUTALSOLO


waalaikumsalam

harhar
macam tau tau je
memang tgh bosan a nih

lagi apa lg boleh buat?

ada cadangan bernas?


.

BonekadalamChermin said...

UNCLE GEDEK! ,

atas kertas memo pad 4 segi nipis tu je pun uncle

mebi dh scan masuk fotoshop
dia jadi rupa bertexture

*ini tektik mengular tanpa dpt dikesan..konon menulis memo.

huhuhu


.

BonekadalamChermin said...

Dr HANIE


kalau kita selalu prektis
mcm dokter cakap tu kan

mebi boleh kot jadi elok


tapi..
tapi


lenguh ah tulis dgn tgn kiri!


huhu


.

BonekadalamChermin said...

MASZUBER,


kakaka
boley pulak kau bandingkan dgn tulisan mat saleh ye?


tulisan mat gajah cmane plak?


:D

.

BonekadalamChermin said...

DADDY ZIYYAD


ayoooo
ini satu cabaran ke perli ni??


harharhar

nak kena try niiiiiiii


:D

BonekadalamChermin said...

PEMBARIS

eleh
u ni mmg perasan star kan??

hahahaha


MENYAMPAH!


.

BonekadalamChermin said...

ABANG JONNI,

haaaaa
tau pun aku boring!

abis tu nak buat apa lagi
hobi tido kau dah amek!


kahkahkah


.

BonekadalamChermin said...

SEMARAK API

lenguh ah cubaan menulis dgn tgn kiri niii...
tak sabar aku!

harhar


ooo..kau pun lefthanded ke??
best x?
best x?

aku suka tgk org tgn kiri ni

SPECIAL!

.

BonekadalamChermin said...

ALEEN,

komen kau yg aku paling tunggu sebenanye!!

kahkahkah

cisssss!!

aku dah agak
aku dah agak


HAMPEH


huhuhu

Dark Half said...

pehh..gler cantek walaupun pakai tgn kiri
~ ini bukan sarcasm

BonekadalamChermin said...

DARK HALF,


kakaka

aku membaca dengan perasaan yg sakastik amat!


:D