BERANI NAK IKUT??

Thursday, February 10, 2011

CELIK DALAM GELAP

.
.
.







:)



sumber diperoleh dari rakan fesbuk







...

sebab itu Allah ciptakan kekurangan
supaya kita selalu panjatkan rasa syukur
supaya dikurangkan dosa riak dan angkuh


sekian tazkirah

khamis malam jumaat


eceh!

.

30 comments:

gadisBunga said...

aku membacanya dalam kesayuan.

sebab aku pun serba kekurangan. hu~

norh said...

manusia, tiada yang sempurna..

pembaris said...

lelaki tu rabun kot.perempuan tu marah mata kelabu asap.

Anisa Hang Tuah said...

sentiasa bersyukur & bersyukur.

::anithabilchan:: said...

follow sin:D
geng KBU:d

FaTiEn ! said...

canteq karya sini..follo you

cikceriacorner said...

sedih..

xtau nak kate ape..

patutnye kene terima baik dan buruk seseorg..

ape yg ada tu semua pinjaman daripada Allah..

Abang Jonni said...

huhuhu... best la entri ini...


speechless...

Pistachio said...

seryes... gua rasa nk nangis..!

tisu plz~

Cik Ina minat Do do Cheng said...

manusia yang tak kenang budilah tu.Allah SWT ciptakan manusia tu semuanya sempurna, biarpun dari segi fizikal, dia kurang.

bujal X said...

nasib baik saya mata baik.alhamdulillah..kemudian terus saya pasang lagu maher zain~

gedek! said...

speechless....

Daddy Ziyyad said...

sentiasa lihat mereka yg kurang, bukan lebih..maka akan dtg rasa syukur....

eg:

~kalau pakai nokia cabuk, jgn pandang kawan yg pakai blekberi, tapi pandanglah pakcik tua yang hanya guna pablik fon.

Hantu Kak Limah said...

syukur mata aku masih berfungsi lg..tu sebab aku leh komen skng ni....huhuhu....aminnnnnn

BonekadalamChermin said...

_GADISBUNGA |

ayat yg last
betul betul buat aku sayu



huhu


.

BonekadalamChermin said...

_NORH |

yep
sebab tu there's no point
nak hina or pandang rendah kt org



:)

.

BonekadalamChermin said...

_PEMBARIS |

hahaha
adehla...

komen u memang mafia sungguh!



:P


.

BonekadalamChermin said...

_NIS |


:)

terharu kan?
syukur kita dilahirkan cukup sifat



.

BonekadalamChermin said...

_ANITHABILCHAN |


hai
hai

selamat datang geng!



:)

.

BonekadalamChermin said...

_FATIEN |


:)

terima kaseh
terima kaseh folo


.

BonekadalamChermin said...

_cik CERIA |

ye betul
semuanya pinjaman

benda paling susah nak buat ialah
NAK DIDIK HATI


:)

.

BonekadalamChermin said...

_abg JONNI |


:)

kan?
org yg sanggup tunggu kita
sanggup buat kita happy

last last kena rejek mcm tu ja?
SEBAB TAK SEMPURNA

.

BonekadalamChermin said...

_PISTACHIO |

gua syak lu memang COMEL!

hihi



.

BonekadalamChermin said...

_akak CIKINA MDDC |

manusia kdg2 cepat lupa diri
jika diberi:

1.kuasa
2.harta

ah. ada lagi satu.
lupa pulak saya.
huhu


.

BonekadalamChermin said...

_BUJAL |

hahaha
saya tahu mata awak
BULAT DAN BESAR!


minat maher zain?


.

BonekadalamChermin said...

_uncle GEDEK! |


:)

cerita ni simple saja
tapi sarat dgn pengajaran



.

BonekadalamChermin said...

_DADDY |


compare apple to apple?

aippp!!
saya pakai nokia cabuk tahu?


hahaha


.

BonekadalamChermin said...

_HANTU KAK LIMAH |

syukran
syukran

bukan mata saja
tapi hati yg baik
dan tangan yg boleh menaip
akal yg boleh mentafsir


eh?

terlebih sudah!


.

Pyka Rahmat said...

jiwa dalam karya terbaik.

sentiasa bersyukur.

BonekadalamChermin said...

_PYKARAHMAT |

nama u kiut

kehkeh


.