BERANI NAK IKUT??

Wednesday, March 2, 2011

BOLA SEMESTINYA BULAT




.
.
.










rezeki tak datang bergolek!





...



sebenarnya aku tengah kumpul idea
nak buat review teater merocok-rocok ni
so kasi up entri rilek-rilek la dulu






eh?


.



50 comments:

bujal X said...

sapa yang kena rocok???

BonekadalamChermin said...

BUJAL,


teater ni best
nak buat review kena amek mood


BARU FEEL


ha ha ha


.

cik fiza said...

kalo bola nya 4 segi sy xtau cmne nk main bola :P

kdg2 bila ckp boleh, terkena balik diri sendiri.. huhuhu~~

miloais said...

bola rugby tak bulat nok!
hehehehe

BonekadalamChermin said...

CIK FIZA


yang penting
kita pernah cakap boleh
dan PERNAH MENCUBA


gagal takpe
janji dah cuba


huhuhu


.

BonekadalamChermin said...

MILO AIS,


alaaaaaaaaa
tapi dia tak bergolek!


harharhar


ok sy serender lah!

kalah
kalah


:D

h4ni3 said...

kadang2 kita kata boleh, dia tak datang bergolek juga... in stead, kita yg tergolek.. huwaa huwaaa

anisahangtuah said...

rezeki tak datang bergolek dan pipih.
hiks.

gadisBunga said...

aku suka konsep merocok2. dekat dgn penonton. cerita mantap. jalinan kreatip.

tolong cakap congrats kat protege noh hujan tak jadi itu. heheh!

MasZuber said...

i suka inspector sahab dia ;p

(tetiba jaa)

pembaris said...

tengok rakan sermah bersembang pun rasa macam tengok teater jugak.penuh emosi dan jujur berkata-kata..

Daddy Ziyyad said...

BDC - awak mmg terror melukis meh? gambar2 kat sidebar tu cantik lah...

norh said...

kenapa perlu fikir sampai 9 alasan untuk TIDAK BOLEH..kalau saya cuma pikir 1 saja alasan untuk TIDAK BOLEH.. ngeh ngeh

BonekadalamChermin said...

Dr HANIE,


yg cakap boleh tu
pasal nak mintak bonus kah?

harharhar


takdelah
sy cuma nak injek positive thinking!

supaya jangan mudah putus asa
hidup ni kena rajin mencuba

toinggggg!!!


.

BonekadalamChermin said...

NIS,


hihi
kamu ni comel sungguh!

:D

rezki tu ada
cuma cepat dgn lambat je
pasti ada
mesti ada

HAVE FAITH!


.

BonekadalamChermin said...

GADIS BUNGA,


ha ha
banyak yg aku nak luahkan
mengenai teater ni
cuma belum ada masa
untuk betul betul fokus
dan menaip


haih


*hafzi tu memang gila gila!!


hahaha


.

BonekadalamChermin said...

MASZUBER,


yep!


aku SUKA suara dia yg..
yg...yg...erghhhh!!


MACHO!


peh. cair dengar.
cair.


:P


.

BonekadalamChermin said...

PEMBARIS,


rakan serumah bersembang tu
ada spotlight kaler kaler
kat atas kepala tak?


harharhar


.

BonekadalamChermin said...

DADDY ZIYYAD,


haippp!!!

komen takde kena mengena entri!
nak kena niiiiiiiiii!!!


ha ha ha


setakat yg dekat sidebar tuje lah
yg lain lain tak pandai!


:D


.

BonekadalamChermin said...

NORH,


ha ha

kretip!

bagi banyak alasan
barula konsider powerrrr!

macam duit
lagi banyak
lagi mewah


:P


.

Abang Jonni said...

tapi mesti best kan... kalau dapat rezeki bergolek... siap guling2 lagi... harharhar...


bola itu bulat... selagi tak bocor....

renung2kan....


harharharhar.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Ayen, semenjak bila join dorang. Makcik teringin sekali nak pergi, kalau free. Makcik minat tengok teater-teater ni.Budak-budak muda, tak dok lepak, buat sesuatu yang berfeadah makcik suka.

BonekadalamChermin said...

ABANG JONNI,


alaaaa
apa kes la pulak cite bola bocor ni??
ke man U kalah beb?


ce cite
ce cite
ce cite


harharhar,

...

aku dah cuba renung ah
asap rokok kau KACAU!!!

kabur

.

BonekadalamChermin said...

AKAK CIK INA MDDC,


oh
sy ada kawan dekat aswara
dia yg slalu updet kalau ada show


akak nak join?
nanti kalau ada show lg sy gtau

setakat ni show diorg suma
langsung tidak menghampakan
suma best best!!

...

aik?

HARI NI PANGGIL AYEN PLAK?

hahahaha


.

Semarak Api said...

merocok2..ape tu?haha..bhs jawa eh?
cpt wat review..nk bc..xpnh dgr sal teater ni..

BonekadalamChermin said...

SEMARAK API,


beb
kalau ada show lagi kau nak join?
jom a weyy ramai ramai


KITA SAPOT ANAK SENI!


...

tunggu
aku tgh kumpul gamba2 ni
baru FEEL buat review

best beb
ada gitar akustik suma

aku suka!


.

gedek! said...

eh?

BonekadalamChermin said...

UNCLE GEDEK!,



aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa


aaaaaaaaa!!!



eceh!


cak pong
cak pong


:D


.

gedek! said...

Jangan lupa! March adalah 'Wilayah kita!'

BonekadalamChermin said...

UNCLE GEDEK!,


mine 1st
then yours!



ye yeah!!


:D

aloy_paradoks said...

rezeki datang dan pergi...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Ayeen boleh email makcik ffmbzarina@yahoo.com

ghost writer said...

bagaimana dengan bola ragbi..?ia tetap tidak bulat.maknanya bola tak semestinya bulat...

melakukan perkara mustahil tanpa memikirkan cara, suatu perkara yang sia-sia dan mengecewakan..Dont be a loser.

poyaty said...

mana entry teaternye dear? hehehe

like status awk tu :)

en_me said...

dah lamer x tengok teater.. uhuhu

skandaLdariLangit said...

ketawa. ska lah antara yg sengaja mencari alsan utk bkata tidak boleh itu. huhu

nasikputeh said...

tapi lu lupe bola ragbi tu bujur.


young forever. bukan loser forever.


hai. tersekat traffuc jam. sbb tu lama xnampak.

BonekadalamChermin said...

ALOY,


seperti juga cinta?







.

BonekadalamChermin said...

AKAK CIK INA MDDC,




noted!




:)

BonekadalamChermin said...

GHOSTWRITER,



yep
couldnt agree more!

:)

aku cuba kaitkan antologi dan perkaitan antara:

1. pendapat tipikal
2. dunia realiti
3. apa apa saja keinginan jika TANPA USAHA akan jadi sia sia

...

aku pernah jadi loser
PERNAH


harhar

.

BonekadalamChermin said...

POYATY,


huhu
belum punya masa YG LAPANG DAN TENANG...


tunggu
tunggu


kalau dah janji
pasti ada


:)

BonekadalamChermin said...

EN_ME,


sekarang ni show teater kat istana budaya pun banyak yang BEST BEST!


latest, KAMPUNG BOY by Dato' Lat

jom?


harhar.

BonekadalamChermin said...

SKANDAL DARI LANGIT,


bergantung kepada keadaan
dan pasti ianya BERSEBAB


ye dak?


kalau yg datang tu
perangai dah macam penyamun


TAKKAN NAK KATA BOLEH??


:D

BonekadalamChermin said...

NASIK PUTEH,


beb
kau niiiii
aku nak puitis sket pun tak bleh!!
BENCI ah!


harhar

lama kau hilang? apa kes??


p/s: shoutbox tu tanda maju kah? satgi aku letak 4. kakaka.

.

Myaby said...

aku kate boleh

ok?

tapi aku ckp je lebat.

selalu pon pikir 9 kali tak boleh. lepas tu mmg x buat.

haha.

loser kan?

aleen aiden said...

mengada.sekian.

Rahimah Ramlan said...

wahhhh..teater? i loikee... (ttbe je..anyway, lama x jenguk awknye blog..sgt terpikat pd katon2 yg bertepek di tepi blog itu)

BonekadalamChermin said...

MYABY,



kakaka
aku dah agak
kau ni memang sewel!!


:D


aku bagi nasehat memang kencang
hmm sambungla sendiri ayat aku ni

harhar,

BonekadalamChermin said...

ALEEN,


kakaka

kaw kalau datang sini
kalau kua takde benjol kat dahi


JANGAN HARAP!


meh sini
aku nak lepuk sedas!


:D

BonekadalamChermin said...

RAHIMAH,


huhuhu
lamanya kamu menyepiiiiiii

RINDU
RINDU
RINDU


:(


terima kaseh jenguk aku sini
aku selalu pi sana
tapi umah xde org!
huhu


.