BERANI NAK IKUT??

Friday, April 2, 2010

BENCI!



hmmm..lepas dah kenyang makan..aku kena buat benda ni..


benda yang paling tak best...hidup aku maseh bergantung
kepada ubat-ubatan ini..aku ingat semua ni dah tak perlu..
TAPI...
kalau aku berdegil dan memandang ringan semua ni,
harapan untuk tulang belakang aku pulih sepenuhnya
adalah sangat lambat...so nak tak nak terpaksalah merelakan
tekak aku untuk menelan semua ni..Tuhan je tahu betapa...

T________________________T"

AKU BENCI SEMUA NI!!!!

ok sabar..sabar..adatla kalau sakit kena makan ubat..
kalau nak cepat baik, kena makan ubat banyak-banyak..eheh..
tapi aku tak sakit..(degil!) wuwuwuwu..aku sihat..mane de sakit!

nota : berperang dengan diri sendiri..selalu memang
macam ni la pangai burok aku kalau kena paksa MAKAN UBAT!
sampai bila nak bergantung harap dengan pain killer?? tell me!!

='(

4 comments:

fidde said...

hmmm...takde alternative lain ke babe? too many painkillers...ugh...

BonekadalamChermin said...

fidde dear

i've stopped from 'swallowing' it for A MONTH then the pain is coming back..after check ups doctor said i have to rely on those pil saraf-pil otot-pil anti stress-pil tahan sakit for A WHILE..hmm..FOR A WHILE..don't know til when..

Zakiah Ponrahono said...

ayen:

macam kak z after sebulan kak z stop tapi kak z tak stop mendadak. kurangkan amik. kalau sehari amik sehari tak amik... utk bg badan tak terkejut... tapi kan... side effect dia banyak tau ayen kalau ttp makan...

BonekadalamChermin said...

my dear kakak

very true! u kno what?i penah buang suma ubat kat dalam rubbish bin!!i sangat benci suma tu!