BERANI NAK IKUT??

Sunday, April 4, 2010

PIZZA TEKSI KUNING



HAI OLS!!!

temani..temani aku..bila nanti..aku milikmu..

heeee~ poyo je starting entry neh..haih..tu lagu sebenarnye..
pernah dengar tak?? ahaha..ok dah..taknak cakap pasal lagu..
nak cerite pasal PIZZA TEKSI KUNING neh..ataupun lebih dikenali
sebagai YELLOW CAB PIZZA..tadi aku melepak dengan fateha..
tengahari kitorang pekena nasi beriani gam kambing..perghhh!!!
sedap wo! tadi lapau sangat sampai tak sempat nak amek gambau..
pastu aku ajak fateha temankan aku pegi beli bakul besau nak sumbat
barang-barang plastik, pinggan mangkuk kat dapur supaya tersusun
dengan kemas..nak buat built-in kabinet bukannye rumah sendiri kan..
rumah sewa..so lebeh baiklah suma dijadikan portable..senang nak
berangkut kalau pindah nanti..kalau kawen nanti juge..eheh..amin!

disebabkan kitorang dah membaham nasi beriani dengan lahapnye
mase lunch tadi..so untuk dinner macam taknakla makan nasik lagi..
sudahnya..jeng..jeng..jeng..kitorang terjah YELLOW CAB PIZZA
yang terletak berdekatan dengan ampang point neh..aku sangat suka
diorang punye interior outlet yang sangat simple dan juge packaging
yang sangat cool..ouh..aku memang suke judge the book by it's cover!
ngeh! the same goes to kalau sape-sape nak add kat fesbuk tapi tak
hensem maka lambatla aku nak approve..ahahahaha..joyah betol! =B

so tadi kitorang beli take away..
inilah kotak dia..kewl giler kan? haih..aku suka! STYLE~

eheh..tak perlu ada plastik bagai..sangat simple..
ikat dengan tali saja..nah amek kau..bawak balek!


ini pizza dia..the smallest 8" that will cost you rm26++..
MARVELLOUS i tell you!!! sedap tau..topping sangat mewah!

eh..plus-plus tu sebab aku tak ingat exact harga dia tapi
perlu diberitahu bahawa harga-harga di sini TIDAK DIKENAKAN
TAX !! so all those service tax, government tax bagai tu tak caj!
kewl..kewl..haha..nak tau satu benda PALING KEWL tak??
ahah..tadaaaaaaaaaaaa!!!!!


vespa kuning i tell you! eheh..klasik dan kewl 100x ok??
(paling-paling kewl ialah vespa kat tengah tu..kenape? teka plis!)

ini ialah kenderaan rasmi diorang untuk buat delivery...
perghhh...memang kewl lah! i bagi u ols lima bintang la macam ni..
ngeh..walaupun ramai yang dah tau pasal pizza teksi kuning ni,
aku nak jugak habag kat sini..pi la try..sedap weh! dan kewl..
penat kan nak baca ulangan perkataan kewl kat sini? heeee~

KEWL LA BEB!

=)

tido jom? jom laaaaaaaaa!


5 comments:

huj@n said...

aku suka vespa...wah...nak try la pasni..kat mana tempatnyer???

BonekadalamChermin said...

makcik hujan

ada 2 tempat setakat yang aku tau.
kat ampang point dgn kg baru..memang sedap!
eh nantila aku bawak kau pegi..ngeh.

n a n i h a said...

ade 1 lagi
kat taipan!
ngeeeeee

BonekadalamChermin said...

naniha

jom makan2! u still x pegi lagi flaming stimbot tu!! huh..kene pegi..kene pegi!

Nurul said...

jom pegi seoul garden..lagi masyuk i tell u!!

jap, i nak jwb la..i suka pic vespa tu.kenapa?sbb i nampak vespa tgh umpama gadis hot yang cantik menawan sedang ditekel dua jejaka di kiri dan kanan..eawww..tinggi dak imaginasi i.walaupun vespa tu nombor 13...tp i nampak diri i tau.not u.jgn perasan ok..hahahahaaha