BERANI NAK IKUT??

Thursday, October 21, 2010

BAYAR HUTANG!


'
'
aku nak tunai janji menjawab tag
che mastora PICC.
hahaha.
YO YO CEKIDAUT!
.
.
.
1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup anda?
1303, 0966, 7013, 1105, 1506, 0910, 1207, 2803, 2301
.
2. Benda yang terakhir anda beli menggunakan duit sendiri?
karipap 3 singgit untuk breakfast
.
3. Dimanakah tempat anda ingin melangsungkan perkahwinan dan tema idaman anda?
yang simple-simple saja, garden wedding maybe.

4. Adakah anda sedang bercinta sekarang?
windows explorer temporarily disabled. ;p
.
5. Berapa lama anda akan mencintai kekasih anda?
hingga hujung nyawa.
.
6. Novel/buku/majalah yang terakhir anda beli?
digital camera.
.
7. Di manakah anda selalu berjumpa dengan kekasih anda?
kedai makan.
.
8. Apakah nama penuh anda?
Cik Boneka Vogue.
.
 9. Antara mak dan ayah mana yang anda lebih mesra?
samarata. FLAT RATE.
.
 jap. jap. uiii aiii banyaknye soalan. rehat jap. kringgg!!!!
MAKAN LAKSA dulu!
.
.
.
.




emmmm...sedap bukan? ok. jom sambung!
.
10. Namakan orang yang betul-betul anda jumpa dalam hidup anda?
soalan x lengkap. markah bonus!
.
11. Adakah anda basuh baju anda sendiri?
tidak. inchek mesin.
.
12. Di manakah tempat yang betul-betul anda mahu pergi?
studio jalan ampas.
.
13. Pilih satu, peluk atau cium?
x boleh satu, berat sebelah! mahu 2 2! 
.
14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
dia chomel, hati baik tapi GARANG! 
.
15. 5 benda yang anda sayang sangat dalam hidup anda?
benda? 1303, jam tangan baby G, seluar jeans padini, koleksi duit lama, d3000.
.
16. 5 lagu yang anda suka dengar?
0. lagu2 yuna, zee avi, norah jones, mocca.
1. when u say nothing at all
2. put your records on
3. but i do love u
4. more than words
5. any seasonal song- for now suka love the way u lie
.
17. Bilakah tarikh lahir anda dan di manakah anda menyambutnya tahun lepas?
1303. yg lepas? fine. tgh x ingat. skip!
.
18. 5 orang blogger yang anda mahu tag ?
1.  aloy  *walaupun aku yakin dia xkan jawab segala benda ni. hahaha.
2. annural
3. che muna
4. qistina
5. patung
.
19. Cerita sedikit tentang blogger pertama yang anda tag
seksi. hahahaha!
.
.
.
jawapan2 adalah berkonsepkan JANJI JAWAB. 
sekian. 
.
.




ni aku snap atas kapal hari tu.
chantek kan? chantek kan? 
hahaha. pastu sampai umah je lemau. 
org len kali atas kapal tido! 
bukan amek gambau! 
;p

8 comments:

gadisBunga said...

tapi amek gambo best!!! heheh

BonekadalamChermin said...

hihi

GB: gamba bunga kemboja awak tu sgt santek! ;p

MasZuber said...

akak garang tompang lalu...;)))

BonekadalamChermin said...

hikhik
kalau akak tumpang lalu,
akak kene tunduk ke x?

;p

Huj@n said...

yer2...aku jawab jap gi..hahha

BonekadalamChermin said...

;)
hujan: aku dah bace! dah bace! dah bace!

miss nina said...

saya nak tahu 1506 :), boleh?

BonekadalamChermin said...

hihi

tu suma senarai birthday org kesygn.

15 june, birthday ibu saya.

:)