BERANI NAK IKUT??

Tuesday, October 26, 2010

BEZA LELAKI+PEREMPUAN

.
.
.
' u. esok tolong kol kejutkan i bangun dalam pukul 4 pagi eh. kol sampai i bangun tau. esok i outstation pi kota bharu, flight i pukul 7 pagi. kena bangun siap semua, kuar dari umah at least paling lewat pukul 5.30 pagi. kali ni penting. kejut sampai bangun. jangan lupa plis. nite. '
.
.
.
' OK. '
.
.
.
huh?








pospon lagi la mende kat dalam draft tu...


22 comments:

Anonymous said...

pergh~~~~

MasZuber said...

woit, tak abis lagi crite....

BonekadalamChermin said...

ANONYMOUS: ?

BonekadalamChermin said...

MASZUBER: ini bukan cerita. ini iklan penaja.

MasZuber said...

ouh..(mode:lembab tangkap)

BonekadalamChermin said...

MASZUBER: sebenarnya aku pun tangkap muat je tuduhan kau, agak-agak paham je. hahaha. maksud kau ape? *gelak besar

Huj@n said...

kejut aku la boleh?

nasikputeh said...

hurm. aku baru je merungut kat diri sendiri.

kenapa asek nk kejutkan orang laki?

pdhal dorang kan ketua keluarga nanti. aih kalau bangun pon nak kene kejut, pe cer..


sekala sekala boleh la..

Anonymous said...

ke dlm citer ni, yg pmpuan mintak tlg lelaki tu kejutkan... yg pmpuan tulis pjg lebar, tp yg di balas hanya 'ok'.. huhuuu.. lelaki ni mmg payah nk cr yg concern dan rajin tulis msj... ;-)
p/s: kalau salah tafsir, maaf lah ye.. heheh

gadisBunga said...

dalam kes aku, aku selalu gak mcm tu. org tu tulis punya panjang lebar, aku reply, 'k' je. ngeee

The Dreamer said...

dalam kes i, dua-dua pernah buat keje gini..hehe..tp yg perempuan biasanya lebih kerap menepati tugasnya drp lelaki..haha..tak kisah pun..

gedek! said...

Tompang tanya... illustration tu U buat ke?

BonekadalamChermin said...

HUJAN: kejut pukul 10? anytime!

BonekadalamChermin said...

NASIKPUTEH: pehal komen kau lg pjg dr entri aku? 'p

BonekadalamChermin said...

ANONYMOUS: ah kau ni. bia la derang nak teka sapa yg kene kejut. kalau sapa yg mati dulu, dh tau dh DO YG MATI DULU BUKAN MINAH. ahaks.

BonekadalamChermin said...

GADISBUNGA: brutal ah jwb cemtu.

BonekadalamChermin said...

THEDREAMER: aku memang susah nak sedar kalau set alarm. alarm bunyi, aku off pastu tido balek. titik. 'p

BonekadalamChermin said...

GEDEK!: ye saye. ')

nasikputeh said...

kuaja. ko ckp aku komen pnjg ye.. xpe2.

haha~

BonekadalamChermin said...

NASIKPUTEH: hahahaha! ak ah. aku yg cakap.

pembaris said...

Jumaat lepas hujan dan bangun pada waktu yang sepatutnya dah half way ke ofis.
Terus sms bos " lewat sikit.jem pekat.."

BonekadalamChermin said...

PEMBARIS: kamu ini lucu! 'P