BERANI NAK IKUT??

Thursday, October 28, 2010

MAMAI

.
.
.
dari jam 8 pagi sampai 8 malam, seharian aku kat kota bharu. 
site inspection. 2 buah sekolah. penat. PENAT SANGAT. aaaaa!!!

esok keja. macam biasa. kadang-kadang aku lupa yang aku ni 
manusia. ingatkan mesin bergerak. hik. ok. melalut sudah. jom!
.
.
.




over bukan? ini bukan kat kota bharu. sila keji. 



12 comments:

Rahimah Ramlan said...

wahhhh..sempat posing tauu~ i loike!!

klik byk2 piza cheesy 6 tuk BDC! ;-)

DrSinga said...

kalau gitu lah gayanya...
ramai lah yang ber ffiiiwiiitttt kat site..

gadisBunga said...

wiwit! wei, dah dah gi tgk workers. :p

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

alamak rare la ko
sekolah mana nak melawat lagi aku tungu\
memang kita bukan mesen

BonekadalamChermin said...

RAHIMAHRAMLAN: hahaha! macam poyo pun ade. tapi bila lagi nak ada kenangan kan? layankan aje. 'p
tenkiu tenkiu rajin klik piza! nnt kite gi makan yg betul2.

BonekadalamChermin said...

DrSINGA: hihi.tula pasal.dahla adventure nak kena check bilek satu2. silap2 bukak bilek, siap ade sidai seluar2 kecik bagai. inilah dugaannye bila pempuan di bidang lelaki. T__T"

BonekadalamChermin said...

GADISBUNGA: haippp! check bangunan lah bukan workers!! 'P

BonekadalamChermin said...

BRUTALSOLO: alamak.apa yg rare? hihi.ingat suka2 ke nk melawat sekolah? keje la! 'P

MasZuber said...

astaga,

kang konkrit jatuh tepi mase ko posing tue..payah nanti ayen..

BonekadalamChermin said...

MASZUBER: masa gamba diambil sumerang benti wat keje. hahahaha! architect's instruction.

bujal X said...

saya sudah follow blog anda!

*cantik sungguh..but itu.he..

BonekadalamChermin said...

BUJAL X: hahahaha. tengs! tengs! boot tu mahal. musti mahu chantek. 'P