BERANI NAK IKUT??

Saturday, October 30, 2010

MURAI

.
.
.
' orang yang suka bercakap perihal orang lain tanpa jemu ialah orang yang tidak punya perihal menarik tentang diri sendiri untuk dikongsi '


salam istirehat!


















ye dak? 
chomel bukan? ini anak sedara aku.






10 comments:

Nurulbadiah Lai said...

agreed!!!definitely!!

sememangnya org sebegini..hidup die too lame..die dah xde kerja..die dah xthu nk kidah apa psl hidup die yg too boring..so die suke la berckp ttg org lain..cari kesalahan org lain..nk heret hdup org lain msuk dlm hdup die yg dah terlalu boring tu..

huhu

BonekadalamChermin said...

NURUL: kan? itulah dia. xde keja cari dosa. T_T

nasikputeh said...

comel.............






tapi aku lagi comel kot.
hahahah....

The Dreamer said...

...dan orang itu tidak punya kesedaran untuk memfokus perhatian kepada dirinya sendiri..kesian, kena masuk kursus sedar diri nih

BonekadalamChermin said...

NASIKPUTEH: sume budak kecik pun chomel! ko kecik kan? ha. chomel la tu.

ape kes blog kau kena warning? kahkahkah 'P

BonekadalamChermin said...

THEDREAMER: org mcm ni, sume org pun x kena kat mata dia. org lain dh smpai bulan, dia dok sibuk berckp hal org. x kemana pun. kt situ jugak. haih.

MasZuber said...

memang berlambak org sebegini ayen. memang macam bunyi tin kosong.

BonekadalamChermin said...

MASZUBER: thats y aku kawan dengan kau! ehem ehem. ')

LadyRye said...

orang kedah?

BonekadalamChermin said...

LADYRYE: ya saya. orang jitra. :)