BERANI NAK IKUT??

Tuesday, November 2, 2010

!!!

.
.
.
.
.
.

.
.
.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



jiwa kacau. umah kat jitra dah tenggelam paras peha.
mak, ayah dan adik tidur dalam kereta. 
kerja? tesis? T_T'
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!




NAK BALEK!!!








terus online tengok mana flight yg evelebel
tapi epot kepala batas pun tenggelam
how?





14 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

harap ok la org tua kamu..kamu dlm cermin tak basah jika kena banjir pun...
doa diaorg selamat

bujal X said...

gila banyak sticky note~time ni baru la tau ada orang yang kerja lagi banyak dari kita~

*he~balik naik tongkang la~

MasZuber said...

dahsyat nye banjir di sana..

global warming..

miss nina said...

jitra pun banjir. aduss..kesian warga kedah :(

zmah said...

Kadang-kala kita terkejut lihat wajah sendiri dalam cermin.

BonekadalamChermin said...

BRUTALSOLO: bila mak kol gitau lapar, sayu betul kedengarannya. huhu. mak sy berada di pusat pemindahan banjir. T_T'

thank u. sama2 doakan.

BonekadalamChermin said...

BUJAL X: hmm. sticky notes tu sume memo dengan no telipon client,contractor bagai. keje mmg byk. x sempat nk tulis pun. huhu.

BonekadalamChermin said...

MASZUBER: ye. sangat dasat. ulangan peristiwa 2005 malah lebih teruk dari dulu. rasa mcm baru sangat-sangat cuci lumpur+selut satu umah. ni nak kena cuci lagi. byk perabot rosak. tilam sah2 xleh pakai dah. T_T'

dugaan.

BonekadalamChermin said...

MISSNINA: ye. umah sy dh tenggelam pintu pagar dh. huhuuuuuuu

terima kaseh singgah-singgah.

BonekadalamChermin said...

ZMAH: ye. begitulah. bonekadalamchermin bermaksud manusia yg kdg2 lupa mana 1 diri sebenar. yg diluar-->yg berpura2, atau yg di dlm cermin-->yg asli tp x mampu berbuat apa2. berat. kompleks.

terima kaseh singgah-singgah juge.

gedek! said...

Harap semua ok kat kampong...

BonekadalamChermin said...

UNCLEGEDEK! : sayu bila terjadi sesuatu yg tidak diduga, dan kita berada jauh dr keluarga.

T__T'

nasikputeh said...

dun risk urself!

wait.

nanti family u lagi risau..

BonekadalamChermin said...

NASIKPUTEH: huhu. boleh tahan garang kau ni. T_T'