BERANI NAK IKUT??

Monday, March 8, 2010

GULP!


ahah! lime minet je neh..nak tau tak?
tadi mak aku tepon..tadaaaa!!
tau tak ape aku kene sound??
haaa..

mak : ' ni apa updet blog yang bukan-bukan neh?? '

aku : ' arin updet apa yang bukan-bukan? huhu.. '

mak: ' putus chenta la itula inila..dok diam-diam sudah '

aku : ' alaaaa...updet blog pun kena marah? '

mak: ' hang ni macam-macam la...dari kecik sampai
besag..potpetpotpetpotpet '

aku : ' baeklahhhhh.....'  T_T"

notakaki : aiii..sejak bile mak aku dah pandai
mengikuti blog aku neh?? wuwuwuwu~

tettttttttt!!!!
tanak jadi loser ok? eheh..tade kene mengene
dengan cerite kene sound dengan mak..ngaaa~
er..jap..terok sangat ke aku bercerite kat blog ni?
alamak... =(

GUDNITE!


3 comments:

huj@n said...

bercerita lah best...ahahhahaa...sebab aku xde kredit nak mesej...hukhukhuk

fidde said...

uish...takut lak aku. ddah la aku byk rahsia2 dgn mak aku...huhuhu

BonekadalamChermin said...

makcik: haha.mak aku cakap 'kenape nak bercerite dekat satu dunia?'.ha.amek kau.

fidde: wuwuwu.aku tak rahsia pape sebab tula bila mak aku bace, dia tau 'isi kandungan' nye.dia expect satu dunia pun tau ape yg dia tau.adeh..pdhl nama org yg berkaitan adalah telah dirahsiakan.anyway,mak aku dh jadi juri! =P