BERANI NAK IKUT??

Friday, December 24, 2010

EDISI SERIYES


.
.
.



IT IS BETTER TO BE UNHAPPY ALONE
THAN UNHAPPY WITH SOMEONE





.

setuju

.
.


minggu depan
3 hari kena berkampung kat tumpat
ini bukan berita gembira

BARU PLAN NAK AMEK CUTI BALEK KEDAH!!!

.

27 comments:

tupaimerah said...

rumah siapa ni ade corner sofa colour purple?

bujal X said...

booo~~~~padan muka~~~nak saya temankan? (muka serius)

Hantu Kak Limah said...

kadang2 kene buat2 berite tu nampak gembira..so..gelak lah..hahahhaha....

FATIN MRAZ said...

seyes nyer.. muehehehe

BonekadalamChermin said...

[tupaimerah]

sofa cuma imajinasi
belum mampu beli

hahaha

BonekadalamChermin said...

[bujal]

dgn nada seriyes,

' tak yah. dok diam-diam '

hahaha

BonekadalamChermin said...

[hantukaklimah]

hahaha
hahaha
hahaha
hahaha
hahaha

aaaaaaaa!!!

dengar hantu kak limah je dh gelak!

thanx yer dtg sini
sy dh tinggal jejak di sana

:)

BonekadalamChermin said...

[fatin]

kan?
seriyes ni

seriyes.

cikceriacorner said...

eppy always..be eppy..ehehhe

BonekadalamChermin said...

[cikceria]

sedang cuba untuk hepi

huhuhuhuhuhu

pembaris said...

classmate sekolah dulu kalau dia boring dok sorang,dia buat latih tubi add math.gmbr tu tengah buat latih tubi addmath jugak ka..??

BonekadalamChermin said...

[pembaris]

soalan yang bagus
awak perlu tahu cerita saya dan addmath

hahaha

dijamin menyesal jika tahu

gadisBunga said...

tumpat. kelantan.

antara negeri yg saya tak pernah sampai selain perlis dan sarawak.

p/s: lemme guess...dalam gambar itu, kamu sdg lukis gambar yg sama yg saya sedang lihat di atas kat? (tlg buat2 faham ye. :D)

nasikputeh said...

yes ko tak dapat balik!! <- saje nk sedapkan hati sbb aku pun da lame tak balik. keh3

nasikputeh said...
This comment has been removed by the author.
six.september =_= said...

haha tahniah la yeee

BonekadalamChermin said...

[gadisbunga]

hahaha
jom la kalau nak ikut
saya dapat free accomodation

:)

p/s: gelak lagi. salah. salah.

(gamba diatas saya lukis sambil baring. gile malas. well)

BonekadalamChermin said...

[nasikputeh]

cis!
gila kedengki!!

ah kau pehal nak delete2 komen?
ko carut eh?

cisss!

BonekadalamChermin said...

[sixseptember]

gila x iklas tahniah hang.
ceh!

MasZuber said...

photo shoot ke kat tumpat?

or

site visit?

Abang Jonni said...

dgn tekun dia membaca... huhuhu... takpe... buat plan baru....

BonekadalamChermin said...

[maszuber]

kerja
kerja
kerja

tak suka mengeluh
sebab saya suka kerja saya
cuma agak ralat
sebab last minit baru dpt tahu

kepala dah set drive balek kedah dah!

cit!

BonekadalamChermin said...

[abangjonni]

tau x tekun fikir apa?
TEKUN FIKIR NAK JAWAB TAG ANDA!!

hahaha

Semarak Api said...

wah..tumpat lg..ade projek ek BdC kt tumpat?

BonekadalamChermin said...

[semarak api]

hihi
tula pasal

epot kb tu rase dah macam umah!

.

projek sekolah tumpat

:)

mizzunderstood said...

AKU SETUJU SGT NGAN QUOTE TU...hurmm..hukhuk..

BonekadalamChermin said...

[mizzunderstood]

beb. u are not alone!