BERANI NAK IKUT??

Thursday, December 2, 2010

BISKUT CAP PINGPONG

.
.
.

entri ni entri sambungan dari siri 5/25[ KLIK] dan siri 10/25[KLIK]
memandangkan rakan-rakan KOG dan MasZuber dah mengetag
maka baik aku habiskan saja asemen yang paling liat nak buat ni


hahaha


11. aku tak suka lelaki jiwa kacau. serabut!
12. aku kalau tanam pokok suma akan MATI termasukla kaktus. hahaha.
13. aku tak pandai menjahit walaupun mak aku tukang jahit.
14. aku penggeli kucing. diam! jangan komen pape.
15. aku penah bela arnab tapi geli nak pegang last-last arnab tu mati.
16. aku bleh buat lompat jauh tapi takleh lompat tinggi. gayat.
17. aku tak suka nak hias kereta. rimas!
18. aku tak minum kopi o. titik.
19. aku ok je kalau bersepah asalkan jangan kotor. hahaha.
20. aku ni pemalas sebenarnya dan suka bermalas-malas.
21. aku akan melukis bila dah takda benda berfaedah lain boleh dibuat.
22. aku tak suka kaler biru.
23. aku akan ambil masa yang lama kalau masak. jangan tanya kenapa.
24. aku kalau banyak keja aku akan updet blog untuk kurangkan stress.
25. aku sekarang tengah banyak keja. 

chiow!






 dulu kecik-kecik selalu je makan ni.
style~

.

.
.

24 comments:

gadisBunga said...

tahniah! akhirnya cukup juga, huu~

sebab kamu byk keje dan stress la maka kamu uodet gelog ini kan?

aku pun tak suka hias kereta. melainkan topi nyonya di belakang tu je seketul. Huuu~

Dilema Si Tangan Basah said...

saya suke makan roti dengan milo. syorrrgaaa~

Myaby said...

alamak lapar tengok biskot

*tgh kelaparan sbb x sempat lunch tadik*

flw u :))

LadyRye said...

pasai entry hang ni tetiba aku paksa laki aku beli roti patsagi! sedapp....nyum nyum!

MasZuber said...

mak ko mnjahit lagi? ingat tak aku ade tempah kebaya merah dengan mak ko mase 2nd year. masih masih pakai kebaya itu.baru semalam aku pakai.!

.selesa.

kucingorengemok said...

wuhhh, macam laju je sambung sampai no25, hehe

sedapnya beskot tuuu!

bujal X said...

sibuk lagi bon?

tupaimerah said...

xpernah lagi try makan biskut cap ping pong macam tu. ish!

BonekadalamChermin said...

@GB

hahaha
paling rimas kalau ada sangkut2 kat cermin belakang tu. bila keta kona dia pun kona sama.

ehem ehem
ben ashaari ye? 'P

BonekadalamChermin said...

@DSTB

best kan??
letak susu tak?

trylaaaaa!!!

BonekadalamChermin said...

@MYABY

hihi
tenkiu datang sini

follow kamu juge!

*winkwink

BonekadalamChermin said...

@LR

xpa weyyyy
murahhhhhh!!!!

BonekadalamChermin said...

@MASZUBER

ingat!!!!

tapi mak aku lagi rajin nak jahit baju orang daripada baju aku
hahahaha

BonekadalamChermin said...

@KOG

hahaha
kalau simpan lama-lama
biskut pun jadi pekasam!

timakasehla sudi mengetag saye ye~

pis!

BonekadalamChermin said...

@BUJAL

kamula yg mula panggil saye BON!
sume dah lekat BON ni

kelaka laaaaaaa!

hihi
suam-suam sibuk

BonekadalamChermin said...

@TUPAIMERAH

org kaya memang x penah try!

hahaha
hahaha
hahaha

Rahimah Ramlan said...

tak reti makan biskut cenggituuuuu..selalu mkn cicah air teh o je..tu pon dah cam heaven!! :P

pembaris said...

jangan tak suka lelaki..lelaki banyak aura biru

BonekadalamChermin said...

@RR

trylaaaaaaaa
rasa mcm cornetto wooo

BonekadalamChermin said...

@PEMBARIS

lu memang lelaki sejatiiiiiiiiii
hahaha

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua punya kesukaan taruk milo...pastu sepah kat meja makan..nice

miss nina said...

sedapnya gambo biskut kering tu.
makan dengan kopi panas sedap :)

~belajar la menjahit & memasak & berkebun..seronok tau

BonekadalamChermin said...

@BRUTALSOLO

beb.
milo yg sepah nnt melekat wey kat meja!
lu memang comotttt!

BonekadalamChermin said...

@MISSNINA

menjahit yg main2 tu sukelaaa
seperti tibe rase nk oter beg,
tambah butang segala kan
hahaha

memasak tu boleh sangatttt
masak airrrrrrrr!!!

:D

biskot kering mmg sedap!

.