BERANI NAK IKUT??

Thursday, December 23, 2010

SULEIMAN AKHLAKEN


.
.
.

 tadi atas kapal fire-fly
sejuk sangat ujan kat luar
pergi hujan
balek hujan
nak tidur tak boleh
dah beku rasa macam dok europe
eheh

flip flip flip majalah
jumpa ni


IMAGINATION IS MORE IMPORTANT
THAN KNOWLEDGE
albert einstein



tetiba teringat alice in wonderland

ALL THE BEST PEOPLE ARE CRAZY
 
kewl huh?

orait guys
i think
i have lost my muchness
hahaha


penat ah

jumpa esok?

:)

.

18 comments:

kucingorengemok said...

2-3 hari ni saya rasa saya macam alice, sebab font kat blog saya kejap kecik kejap besar kejap kecik kejap besar... tak tau betul ke imaginasi :|

BonekadalamChermin said...

[kucingorengemok]

teringat dialog cerita apa tah

' GUA TENGOK LU KECIK BESAR KECIK BESAR '

eh betul ke cerite?
ke imajinasi juge?

dem ah

kog,
saya maseh berhutang header dengan anda
saya ingat tu

.

MasZuber said...

wink wink


tompang laluuuuuuuuuuuuu

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak suka ayat tu. Betul tu. mana nak dapat idea , kalau tak berimiganasi.

bujal X said...

oi~~bonbon naik kapalterbang lah~~jeles~~

tinailyani said...

mek. mu cuti ke arini?

cikceriacorner said...

heheh..saya nak berimigasi jugakk.sampaikan salam dekat sulaiman akhlaken..lama xjumpe..hehehe

FATIN MRAZ said...

sekadar nak share..aku penah bace gak ayat si albert einstein tuh, kat borders..infek kontra ngn ayat 17:36,
'Dan janganlah kamu mengikuti apa yang kamu tidak mempunyai pengetahuan tentangnya. Sesungguhnya pendengaran, penglihatan dan hati, semuanya itu akan diminta pertanggungan jawabnya'-maksudnya penting buat sesuatu dgn ilmu.
p/s: sekadar berkongsi bersama kwn2 blogger

BonekadalamChermin said...

[maszuber]

sila bayar tol!
hihihi

BonekadalamChermin said...

[akak cikina]

itu quote untuk school of design
memang kena la

kadang-kadang quote juga boleh beri inspirasi

:)

BonekadalamChermin said...

[bujal]

alah
fire fly je
bukan arab emirates

hihi

BonekadalamChermin said...

[tinailyani]

dop
aku kije
wiken pun kene kije

dem.

BonekadalamChermin said...

[cikceria]

hahaha
cisssss!!!

suleiman akhlaken dan fatimah hatem thai!

:D

BonekadalamChermin said...

[fatin]

thanx for sharing

as for me
i always extract the best
from the non believers

:)

anyway
itu quote school of design

.

tupaimerah said...

i believe everybody is crazy.

pembaris said...

"If you have a relative in the high office, you are relatively success.."

Falsafah kerja ni jumpa kat mana tah.sangat sesuai dengan Malaysia kan.

BonekadalamChermin said...

[pembaris]

hahaha
nice one!

' relatively success is not an achievement and will never be '

:D

BonekadalamChermin said...

[tupaimerah]

everybody has the right
to believe in whatever
they think it is good to them

there is where the knowledge came from

sharing the same god
doesnt mean sharing
the same thought

my two cents

and i am CRAZY. love to be one.
indeed.
thanx for the thoughts shared.

hahaha