BERANI NAK IKUT??

Monday, December 27, 2010

TAK TIH


.
.
.



sedar tak sedar
blog ni dah cukup setahun
jadi bersempena dengan ini
sapa jadi follower ke 50
aku bagi reward!



berani?


.

12 comments:

mommy kam said...

hah cepat.. mana reward..

tupaimerah said...

eh alamak!
boleh ke nak de-follow, then tunggu follower baru sorang, then re-follow? by then i'll be the 50th follower kan?? bole? hehe

tupaimerah said...

A-LA-MAK!
dh ade winner :(

gadisBunga said...

dah ada pemenang...haha!!

Ayin, selamat ulangtahun. :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Alah acik dah terlepas.Selamat ulang tahun blog ko yang 1.semoga success.

kucingorengemok said...

saya nombor 51... saya tunggu header ngan profile picture dengan sabar :) kih kih

kucingorengemok said...

saya jawab skrg:
1.tema- kucing oren yang gemok (bukan garfield)
2.konsep- beb, tema ngan konsep tak sama ke?
3.warna- yang 'ringan²'... putih+oren+biru dah ok

atau, suka hati kamu :)

BonekadalamChermin said...

hahaha

ok noted!
saya cuba realisasikan.

nanti bagi emel ya.

bujal X said...

oi~saya nak hadiah~~

Abang Jonni said...

mana aci... abis kami2 yg lain dapat apa....

huh.... mari org2 kampung... kita memberontak.... huarghhhhh.... buat huru hara... hiyarkrhhhhh...


huhuhu... hepi besday...

nasikputeh said...

wa bukan ke 50 tp wa first dlm hati..

pe de hal?




cewah.... hahah.
poyo lebey doe!

LadyRye said...

aku peduli hapa aku yg ke berapa pun, tetap aku nak hadiahhhhh!!!!!