BERANI NAK IKUT??

Wednesday, December 15, 2010

MAJALAH BONEKA

.
.
.

 flashback

ahad, 12.12.10.

bangun pagi di duta village resort. penginapan tajaan pasangan pengantin. kewl. asalkan ditaja semua kewl la kan. kan dah kata aku student. WAJIB SENGKEK. hahaha. entri kali ni paling banyak gamba kot. let the pics tell the stories la heh. jom.
 

BANGUN

MANDI

SARAPAN

SIAP!


lepas beberapa AFTER WEDDING PHOTOSHOOT [hahaha. ada ke term ni? belasah~] aku telah dibawa pasangan pengantin berjalan-jalan di bandar kuantan. tadi dah breakfast kat hotel so makan tengahari [juga ditaja..uuuuu yesss!!!] di pantai telok chempedak. jeng..jeng...first time sampai la katakan. eksaited. cis. 

lunch sotong bakar dengan siakap bakar. makan dengan nasik kukus panas. memang kewl lah. i tell u. tepi pantai lagi. lepas makan aku jalan-jalan. biarla pengantin deting kan. layan pakcik-pakcik pelukis potret. memang best ah. lama gak aku berdiri situ. lukis potret ni bukan calang-calang kebolehan woo. aku jeles!! upah rm10 je untuk 1 A4! effort org melukis tu is like triple! mula la fikiran aku ke laut. kan best kalau semua orang seni ni kita kumpul bagi galeri? kan? kan? kesian tengok diorang ni berpanas. melukis dekat setengah jam. dapat rm10? huh. memangla modal pensel dengan kertas. kalau lukis sendiri, kau reti? hahaha. gifted depa ni. aku respek! tabik.


pallette water colour yang tak bercuci. aku suka!
dulu aku pun ada ni masa stadi uia. so plis.
sapa yang amek pallette aku pi cuci memang aku 
maki la kan. hahaha. tak style langsung! 


so inilah dia telok chempedak. chanteks!



apa lagi nak cakap? wiken escape yang simple tapi bermakna.

:)





.
.

rajin pulak aku updet
pelik
.

26 comments:

bujal X said...

CK untuk mandi~kamu memang banyak duit~

1st!!!!!!!!!

Anonymous said...

telok cempedak ada boya

tupaimerah said...

gua maseh ingat pallette water colour kau!

BonekadalamChermin said...

@BUJAL

hahahha
sebab tu sy rajin updet kot
nak lumba 1st dengan kamu!

cisssss!

ck one tu mmg pakai dh lama x penah tukar

:)

BonekadalamChermin said...

@ANONYMOUS

eleh......!

BonekadalamChermin said...

@TUPAIMERAH

yesss!!!

aku rinduuuuuuu~

cikceriacorner said...

salam ziarah..cantiknye pantai tu..

BonekadalamChermin said...

@CIKCERIACORNER

cerianya nama anda!
hihihi

terima kaseh yer sudi ziarah

ya cik. pantai dia bersih. air dia kaler chantek! mcm dekat malibu. eheh. over.

cikceriacorner said...

hehehhe..tq..tq..tq...nak la g sana..mcm best aje kan..:)

BonekadalamChermin said...

@CIKCERIACORNER

saya pun nak pegi lagi niii
memang tak puas berjalan kalau sehari!

jom ramai-ramai nak?

hihi

The Dreamer said...

i like!...

BonekadalamChermin said...

@THEDREAMER

so simple but nice!
thanx dude~

FATIN MRAZ said...

aku nye citer lak.. kat kontan ni.. x lama dulu penah singgah ke pantai tu lepas submit dwg bomba kat kontan.. yg x bestnyer pegi ngn client- cina a bit umo la.. huk2.. mase singgah kat situ, org keliling da pandang2.. cuak ler.. tgk aku jln2 berdua jer ngan dat guy..
so plan aku yg konon nk lepak pantai lama skit mmg terkubur, da org tua tuh asik ngekor ajer.. huk3..

Abang Jonni said...

aku paling suka gi pantai...... lagi2 kalu ada tourist mndi manda.... adoyaiiiiii....



huhuhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

pelik tapi benar

LATEST ENTRY: TEMAN TAPI MESRA BOLEHKAH WUJUD TANPA ADA PERASAAN YANG ISTIMEWA?

UglyPooh said...

ui...sonoknye kalu smua ditaja. huhu

BonekadalamChermin said...

@FATIN

bestnye submission jauh2 niiii!
hihi. sambil menyelam minum air.

nanti kita buat road trip nak?

ngeeeeeee~

BonekadalamChermin said...

@ABANG JONNI

haipppp!!!

HUHUHU
HUHUHU
HUHUHU
HUHUHU
HUHUHU
HUHUHU
HUHUHU

amek 7 tingkat!

.

BonekadalamChermin said...

@GKSB

hahaha
bos pi oversea
rilekla sket aku

BonekadalamChermin said...

@UGLYPOOH

once in a blue moon~

hihi
memang best!!!

LadyRye said...

hantaran kawen aku dulu ck truth..bila pakai dan dan teringat malam pertama..auw!

BonekadalamChermin said...

@LADYRYE

hahaha
tengok hang komen ja aura nk maki tu mai!

:P

CK MMG TERBAEK LAH!!

Yatre Hayati said...

Giler a. macam best jer !! i need a vacation too

BonekadalamChermin said...

@YATREHAYATI

weyyy
tolongla ajak aku sama!!

hahaha

JOMS!!!

pembaris said...

pantai boleh mandi..? dah tak best la mandi manda dlm bilik air

BonekadalamChermin said...

@PEMBARIS

laut la mandi..pantai utk baring2. ngeh.
tuhari tengok ramai je yg kamikaze dlm laut.
boley la..ayaq dia biruuu chantek!
[walaupun tak suka biru tapi puji ni]

make sure pakai suar mandi yg betul
ukurlilit pinggang.

hahaha