BERANI NAK IKUT??

Sunday, January 30, 2011

HUJAN DAN SEJUK



.
.
.







........maka perut pun terasa laparrrrrr.




='(





.




22 comments:

cik emymilia said...

macam sedap....tapi apa tu? pancake ke? konpiusss laksss...~

^v^ said...

tetiba lak lapo tgk gambo tu..huhuhu...

BonekadalamChermin said...

_CIK EMYMILIA |

ce teka
ce teka


hihihi



.

BonekadalamChermin said...

_ ^v^ |

masalahnya sekarang
aku lapar jugak ni tengok blog sendiri



loser gila

kahkahkah

.

najwa aminah abas said...

sedap... mungkin perlukan resepi??

Abang Jonni said...

CikBonekadalamMonitor... kalu lapo mkn.... kang kene gastrik... huhuhu..

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Masalah memanglah lapar, kalau hujan, tapi apa benda dalam pinggan tu. Dari tadi makcik duk belek kat cermin komputer ni, tak dapat nak agak.

norh said...

pancake perisa pisang or lasagna melayu?? he he

aleen aiden said...

pencake kah itu?ke lempeng?keh3

pembaris said...

dari mata jatuh ke perut...

gedek! said...

Tu gambar roti canai kena hujan ke...? Bagi tau uncle jika spek uncle perlukan tambah powernya...

BonekadalamChermin said...

_NAJWA |

memang sedap
kalau makan time lapar hujan dan sejuk sejuk mcm ni


oh!

resepi?
kehkehkeh

tepung, telur dan apa saja yg ada kat dapur kau boleh letak asalkan masuk akal

.

BonekadalamChermin said...

_ABANG JONNI |

tadi sy bersiaran dari kelas design
kelas aircond luar hujan
perghhh... BEKU!


lepas kelas terus tuju cafe!


sekarang dah alert sikit
dalam beg dah ada ACTAL


tau apa itu actal?


kehkeh.

BonekadalamChermin said...

_AKAK CIK INA |

hahaha
hahaha

asal sumerang nampak benda ni pelik?

sy dah agak dah!!

resepi x ble blah
x jadi laaaa niiii

tapi rasa dia sedap je

APAKAH DIA?


jeng jeng jeng


.

BonekadalamChermin said...

_NORH |

perghhh
dah dekat la tu
dah dekat


kau nujum ke ape?


.

BonekadalamChermin said...

_ALEEN |


tetttt!!!

hahahaha

tajam mata kau
tajam


yelah!

LEMPENG PISANG!

kahkahkah

tapi aku suka suka tabur cheese
sebab tu rupa dia mcm x rupa je


.

BonekadalamChermin said...

_PEMBARIS |


hahaha
jangan buncit sudah


:P


.

BonekadalamChermin said...

_UNCLE GEDEK! |

hahaha


boooo~~

SALAH!!

cuba lagi uncle
uncle tengok pakai rayban ka?


kihkih.

Asrul "iLham" Sany said...

french toast???

sodappp...

BonekadalamChermin said...

_ASRUL |

tetttt!!!

salah
salah

LEM-PENG!


hahaha

Bro Framestone said...

wah madu...

menyelerakan...

nak pic ini boleh

BonekadalamChermin said...

_BRO |

silakan

no problem!


.