BERANI NAK IKUT??

Sunday, January 16, 2011

TOAST ORANG PERANCIS

.
.
.





2 biji telur, secubit garam, sos cili, 
sos tomato, oregano, blackpepper.
pukul sampai serasi bersama.




 celup roti dalam telur. jangan sampai rendam.
nanti tak sedap. goreng atas non stick pan.
sebab taknak berminyak. hasilnya akan dapat,
telur yang masak dan roti yang masih segar.

  


 salad. bawang. cheese yang dikoyak kecil.
cukup. aku memang suka makan macam ni ja.
sos suma dah masuk dalam telur tadi.
simple kan? tak messy dan kalut. eceh!





tadaaaaa!!!!

masuk tupperware. masa panas panas.
bagi cheese tu cair sikit. bawak bekal. pi opis.
aku keja hari ni. huwaaaaaaaaaaaaaaa!!!!







...


SALAM HUJUNG MINGGU!!!



esok isnin dah
huhuhu


.

18 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

pergh, terbaik.....

Abang Jonni said...

huiyyoooo.... nampak sedap... huhuhu...
selamat berkerja.....


mmmmm... sedapnya tidur terlentang hari ahad camni....

The Dreamer said...

hmm..boleh cuba ni..nak kena cari oregano dulu

tupaimerah said...

sedapnye :(
saya dh dua hari asek makan bubur nasik je :(
waaaaa!!!!!!!!!

miloais said...

nampak sedap banget

bleh buat lagi tak??? lebih skit le... untuk iols?!
hiks

gedek! said...

délicieux..!

BonekadalamChermin said...

_ASRUL |

illustrasi je lebeh
jangan pecaya sgt

kahkahkah

BonekadalamChermin said...

_ABANGJONNI |

sengaja nak bagi org jeles???






cis!

BonekadalamChermin said...

_THEDREAMER |

bila letak oregano
dan dan terus bau macam SUBWAY!

hahahaha

BonekadalamChermin said...

_TUPAIMERAH |

kalau kamu dekat
saya boleh share bekal

hihihi

Bro Framestone said...

sedapnye...

eh awat bro tersenyum sorang2 bace blog kamu terutama tang part bawah2 tue

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

BonekadalamChermin said...

_MILOAIS |

ni menu org yg dah terover spend gaji
hahahaha

mulai dari semalam
saya bawak bekal pi opis

:D

BonekadalamChermin said...

_UNCLE |

gracias!

eh?


hahaha

BonekadalamChermin said...

_BRO |

baru lepas intai blog bro

hihihi

kebetulan pulak

:P

Yatre Hayati said...

hahaha..nice entry :)

BonekadalamChermin said...

_YATRE |

tu je komen kau??

babap mau?

kahkahkah

Bro Framestone said...

intai... jangan intai lebih2 nnt berketumbit mata itu

oh kebetulan, ada jodoh di situ kot... jom he..23x

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

BonekadalamChermin said...

_BRO |

hahaha
marah buah hati satgi.



.