BERANI NAK IKUT??

Monday, January 17, 2011

LAT TALI LAT



.
.
.



pernah tak jumpa orang yang bekerja sebagai admin ofis, berangan macam ofis tu ofis bapak dia? 



sekian soalan.



.

38 comments:

bujal X said...

ada.perangai saya begitu.dan kebetulan ofis itu abah saya punya.haha~ada masalah??

he~~sabar sayang~~

BonekadalamChermin said...

huhuhu
ni dah melampau la bujal!

SABAR DAH LAMA.

pembaris said...

Ofis lama I dulu admin kami panggil CEO...apply AL 1hari saja sebulan tapi dlm sebulan 14 hari saja datang kerja.

bujal X said...

kumpulkan rakan2 dan mulakan sesi mengadu domba.anggaplah ia satu terapi.

haha~~jom minum??

BonekadalamChermin said...

_PEMBARIS |

boleh pulak tanya i,

AWAK PI OUTSTATION ATAS ARAHAN SAPA?



.

BonekadalamChermin said...

_BUJAL |

hahaha
banyak kalau nak mengadu
cuma kali ni rasa melampaui batas

xpe
saya ok saja


BUKAN DIA BAYAR GAJI

.

MasZuber said...

cer laser sket kt admin tuh,

fight fight fight!

pembaris said...

jawab dengan jujur..nanti dia tak mau sain claim susah pulak..keh3

BonekadalamChermin said...

_MASZUBER |

hahaha
aku tak reti nak laser

aku gitau dia,

AKAK. KAT PANTRY ATAS, SUMA DAH ABIS.
MILO, TEH, INDOCAFE.


dia jawab,

BELI SENDIRI.


kahkahkah

boley ke x??

adoi!

BonekadalamChermin said...

_PEMBARIS |

hahaha
mana ada org outstation
saja saja nak pi suka hati?

sah sah tiket opis yg beli


last last jadi lawak la benda ni

ADA ORG CEMNI?


haih.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

tempat makcik, sedangkan kerani cabuk je, cakap mengalah boss besar , semua tahu. dia kata tahu gaji ko, bonus berapa bulan . bodoh piangkan.

BonekadalamChermin said...

_AKAK CIK INA |

pernah sekali tu
dia cakap dgn sy tinggi2 suara
pastu bos lalu

dan dan
bertukar jadi kucing miau miau


kahkahkah

.

miss nina said...

memang ada
kadang2 tu pelik pun ada
apa la yang yang tak kena

BonekadalamChermin said...

_MISSNINA |

tu la

bukan mintak duit dia pun

sama sama makan gaji
sama sama melayu
sama sama Islam


patut lebih bertimbang rasa

huhuhu

Pistachio said...

gua jumpa dalam tv je..

miloais said...

ada. kat opis iols
rasa kekadang mau kasik laharan tahap gaban kat orang camnehhh!

tupaimerah said...

errrr... tu memang opis bapak dia ke?

LadyRye said...

sekeh ja kepala dia sekali

tengok apa reaksi dia! hahah!

Bro Framestone said...

xperasan la pulak...

kalau die buat cam ofis die, ada la huhu

p/s- bro datang blog kamu untuk mengurangkan tekanan yang bro hadapi... adakah blog kamu therapy bro yang terbaik..?

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

Daddy Ziyyad said...

saya pernah jumpa yang lagi parah.

beliau cuma seorang jaga(yakni guard), dia buat opis tu seolah olah keturunan dia yang punya...

Hahahaha

Hantu Kak Limah said...

soalan yg bernas mcm beras keluaran bernas.....kt cni,bukan die kate bapak die punyer..sekali ngn moyang2 die pemilik tapak kedaung opis tu ..die kate la..owang lain tak kate pung...huhuhuhu..

gadisBunga said...

owh. dilema yang sama.

kalau saya punya kuasa bercakap saya dah marah-marah pembantu saya. tapi saya terlalu baik hati...

sampai tak tau apa yg dia mampu buat. design hampeh. presentation lagi hampeh. quotation pun asyik silap. angkat call pun asyik pass kat saya walaupun itu cuma call dari jurujual air. saya sakit hati!!!!

kalau saya buat entri saya risau kalau dia terbaca pulak. sedangkan ini kisah benar.

Abang Jonni said...

no komen... aku nak gi dangdut... bye....

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking..

meh la jenguk belog ai..

salam kenal! (^_^)

Poyaty said...

ada. org yg tak seda diri. kasik pang skalik. haha

awk da lame x jenguk kite. sad :(

BonekadalamChermin said...

_PISTACHIO |

tu la
rasa macam part of cerekarama pun ada

hahaha


.

BonekadalamChermin said...

_MILOAIS |

hahaha
rasa kat mana mana genre dia sama ja

apsal la....!

BonekadalamChermin said...

_TUPAIMERAH |


rasanya BUKAN.




.

BonekadalamChermin said...

_RAINA |

boleh buat luahan perasaan sini ja
malasla nak gaduh gaduh dengan senior



.

BonekadalamChermin said...

_BRO |

hahaha
yang stok macam tu pun banyak

...

terapi? oh jika begitu. sila sila.

:D

.

BonekadalamChermin said...

_DADDY |

itula pasal
kalau masing masing jaga keja masing2
takdela orang menyampah cemni


huhuhu


.

BonekadalamChermin said...

_HANTU KAK LIMAH |

hahaha
macam macam ada la...kalah astro!




.

BonekadalamChermin said...

_GADISBUNGA |

huhuhu
saya hanya boleh meluahkan disini
kalau tak saya boleh merenggggg!!

:D

TEKANAN PERASAAN.


.

BonekadalamChermin said...

_ABANG JONNI |

hahaha
hang bajet berjiwa mulus la?

ceh.


lebeh kurang jela dgn entri yg cium bos tu!

eleh!

.

BonekadalamChermin said...

_NOREMY |

hihi
wsalam

mai la selalu naaa~



tengs!

.

BonekadalamChermin said...

_POYATY |

alamak

soriiiiiiiiiiiiii

dah pi jenguk tadi dah
login ja teruih pi sana

jangan marah naaaaaaa

huhuhu


.

Bro Framestone said...

yup terapi.. thank :)

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

BonekadalamChermin said...

_BRO |

my pleasure.



.