BERANI NAK IKUT??

Monday, January 10, 2011

TOLONG INGATKAN AKU

.
.
.


jam di tangan 12.30 tengahari. tak sempat sarapan lagi pagi ni. petang ni meeting. emel yang berderet nak kena jawab. panggilan telefon. kontraktor yang matikan henfon. pejabat tapak yang tak dapat dihubungi. status fesbuk lagi nak kena updet. fesbuk nak shut down 15 mac ni. haduih. keluar masuk bilik bos. banyak kali. sibuk aku hari ni. masa kat pintu, bos tegur,


' tingginya awak hari ni. pakai apa? '


' ouh. hari ni i pakai 'tapak'. kalau tak skirt i sapu lantai ' , laju ja aku jawab.


' kewl '



bos cakap kewl?? hahaha. memang kewl lah! macam biasa la. meeting kat kpm. hari ni sengaja tak pakai kebaya or baju kurung. sebab? sebab ana rafali menang malam tadi. kahkahkah. ok. tak lawak.


.



...


terima kaseh yer
komen-komen kat bawah
nanti aku balas tau
aku dah baca semua


aku tulis ni
sambil makan
roti kelapa hi-5
dan minum
air mineral spritzer
huhuhuhuhuhu



JOM PI MESORAT?


.

p/s: abang jonni, malam tadi
julung kali aku tengok tv
semata-mata nak tengok
 gimik kretip faizal tahir

tiba-tiba

keluar iklan superpowerrrr
terus teringat kat hang!

kahkahkah

.

38 comments:

gadisBunga said...

nah neskepe. kamu perlukan kafein tu...~

gadisBunga said...

yes. saya berjaya mengalahkan bujal. huhuhu~

Anisa Hang Tuah said...

hehe..meh sikit roti.
lapar~

Cik Ina minat Do do Cheng said...

ko ingatkan makcik pada Anna Rafali pulak.kenapa dia menang yekkk?

six.september =_= said...

pukui 12.30 aku baru bangun tidoq

hahaha

bujal X said...

saya ke-enam.

huh~

Daddy Ziyyad said...

awak kerja ada kena mengena dgn site kah?

Daddy Ziyyad said...

by the way, FB nak katup tu ialah hoax, in case u tak tau la..hehehe

cikceriacorner said...

hehhehe..bujal kalah lagi..sokong GB...hehehe

witwit said...

i pisces jugak, mesti serasi :)

safiah sokher said...

uih.sodap gak roti hi-5

LadyRye said...

weih pasepa fb shut down? sehari ja ka! owh tidak tak bleh kutip sewa di cityville!

gedek! said...

lain kali boleh cuba roti sambal ikan bilis makan sambil pakai baju kurong...

Pirate said...

makan roti sambil ckp ngan bos la br best!

h4ni3 said...

bos suka outfit itu
so kena la pakai camtu tiap2 hari ;)

Abang Jonni said...

hampeh...

The Dreamer said...

haha..(mampu gelak je sejak akhir2 ni.."speeches")

MasZuber said...

suare ana rafali tue sedap juge (tetiba jaa ;p)

FATIN MRAZ said...

tolong igtkan aku..sempoi ja tajuk.. jd juara lagu.. huhu..itulah rezki

miloais said...

ana rafali lagi
iols baru tau kewujudan lagu tuh
hiks

tasekM said...

aku dah klik iklan.

:)


.

pembaris said...

penampar nasya aziz memang umphhh...

BonekadalamChermin said...

_GABISBUNGA |

huhu
kafein panas bancuhan kamu memang KAW!
sampai berebut suma nak TOLONG HABISKAN

:)

err,
TAHNIAH yer kalahkan bujal!




...


_ ANISA |

alamak
lambat aaa mintak
dah abish!

:P


.

BonekadalamChermin said...

_AKAK CIK INA |

pendapat peribadi,
sebab lagu, lirik dan melodi yg kuat

walaupun sy amat mengharap YUNA akan mendapat tempat...huhuhu



...


_SIXSEPTEMBER |

hahahaha
sekarang aku dah keja, memangla!

dulu masa aku student
penah ja x tido 2 hari
pastu tido x bangun2

hahahaha



.

BonekadalamChermin said...

_BUJAL |

keenam pun xpe
awak tetap dihati~~

fiwitttttt!!




...


_DADDY |

ye saya
kerja yg tolong sy sunburnkan kulit
yg dah sedia ada sunburn ni

hahaha

isu fesbuk tu memang boleh jangka
saja nak test market la tu depa ni!



.

BonekadalamChermin said...

_CIKCERIA |

hihihi
ramai yang suka bujal kalah??
bukan kalah, dia bagi peluang kat org lain!




...


_WITWIT

o ye ke?
welkam to the club!

pisces orangnya sensitif tahu
huhuhu



.

BonekadalamChermin said...

_SAFIAH |

terima kaseh datang sini yer

roti memang sedap
lebih sedap lagi jika makan ketika lapar!!

nak tambah sedap
bila orang yg belanja

hahahaha




...


_RAINA |

rumours ja! membe aku yg bagi link
kata nak shut down 15mac


kununnya lah~


.

BonekadalamChermin said...

_UNCLE |

oh ya
roti ikan bilis tu memang feveret brekfes 2009!
hari-hari beli tanpa jemu



ok sekarang dah jemu

err,
apa signifikan makan roti dgn baju kurung uncle? blur.




...

_PIRATE |

hahaha

agak kurang sopan mungkin
kalau di pantry, mungkin agak kewl!




.

BonekadalamChermin said...

_Dr HANI |

hahaha
bos memang pernah dulunya
seorang yg gila kasut.

:)




...

_ABANGJONNI |

harharhar
tu je mampu komen?

ingatkan syahdu tadi

cis!



.

Asrul "iLham" Sany said...

bos yg kewl ;)

BonekadalamChermin said...

_THEDREAMER |

hahaha

faizal IS mail
ally IS kandar

bleh ke cemtu?

SO SWEAT!




...

_MASZUBER |

suara dia kat luar jerejak besi tu
lebih bagus. mungkin x selesa dgn props.

hahaha

itu namanya rezeki

lagu
lirik
nyanyi

rm35,000 bersih!



.

BonekadalamChermin said...

_FATIN |

kewl kan?
budaknye pun kiut2 dan gila2 juge tu
hihihi




...


_MILOAIS |

lepas ni mesti familiar dgn suma lagu dia!

analoque pun dah makin naik skrg




.

BonekadalamChermin said...

_TASIKM |

hihihi
TERIMA KASEYYYY!!!!

err,
iklan apa ni?

blur.




...


_PEMBARIS |

kena tampar dengan orang yg chantek
mungkin tak terasa sangat pijar


paling-paling pun
SAKIT HATI

hahaha


.

BonekadalamChermin said...

_ASRUL |

tak dinafikan

bos sy memang seorg yg KEWL~

:)


.

Bro Framestone said...

yup kewl

p/s- bro nk bgtau nie.. bro xtau kenapa tiap kali bro tension or stress bro dtg sini bace blog kamu

BonekadalamChermin said...

_BRO |

hihi
TERIMA KASEH

datangla lagi walaupun x tension

:D

Bro Framestone said...

bro tetap akan datang...

xtau nape.. cam seronok pula baca blog kamu

BonekadalamChermin said...

_BRO |

:)



.