BERANI NAK IKUT??

Saturday, January 15, 2011

TEMBERANG KUAT



.
.
.


dulu. aku dah pernah kena. ada blogger ni. baca blog aku. add fesbuk aku. cerita masalah dalaman tanpa aku minta. pastu jumpa. lepak dengan kawan kawan dia. pastu suka. suka sangat sangat sangat dia kata. ayat memang tak ingat. sms dari pagi sampai malam. esok paginya awal awal dah sms lagi. ulang ulang. hari hari. gempak. 
















...



bodohla aku percaya!


.

.

.




CILAKA




.

30 comments:

MasZuber said...

hoi mane gambar tadi. penat edit..

ekekekkekeke

pepehal, let him rest in peace.

peace peace kacang peace.

gadisBunga said...

may the blogger busuk tu RIP....

Abang Jonni said...

huhuhuhu...standard la tu. bila layan internet ... mcm2 org bley jumpa....

Cik Ina minat Do do Cheng said...

maaflah kalau makcik cakap, selama makcik hidup dimuka bumi ni, manusia yang bermulut manis, selalu perangai cam hampehhh. cam manusia yg suka nak puji kita tak kena tempat. Lagi satu dalam dunia blog atau fesbuk ni, baiklah kita tak payah kenal sagat atau jumpa dorang, sebab kita belum kenal hati budi mereka. itu pandangan makcik

h4ni3 said...

RIP? dah mati ek mamat tu?
innalillah... ;)

Pistachio said...

gua setuju pandangan do do cheng!

cik fiza said...

pastu ape kejadian yg menimpa? dia kaki kelentong ke?

six.september said...

alah apsal cerita aku tak berapa paham. apa dia buat woi. *kepoh*

LadyRye said...

weih aku terasa!

hang mengata aku beradap no..

aku bukan menipu hapa, aku tipu lekat tulang saja..

sapa suh hang percaya! kahkahkah

eh tapi mana ada hang penah lepak dengan kawan-kawan aku pun wlaupun line yang lain tu macam ada kena mengena dengan aku..

ok

silap orang

sudah rasa malu

babai!

tupaimerah said...

sape yang buat bonbon macam ni? erk!
dia tu loser. dah, jangan sedeh!

nasikputeh said...

die tipu ape?
die ckp die pompuan ke pdhal bertelor?

The Dreamer said...

tiga titik antara part '..gempak.' dgn part 'bodohla aku percaya!' tu mestilah part dia temberang ko kan?...ko ada kerugian apa2 ke? hati2 ye..

pembaris said...

i tak add stranger kecuali artis dan orang putih.kompem diorang tak sms luahan hati..

BonekadalamChermin said...

_MASZUBER |

hahaha
gamba dah uplod la!
x sedar ke??


...

RIP?
aku cuma doakan
dia jadi orang
instead of jadi bayang bayang

huhuhu

BonekadalamChermin said...

_GADISBUNGA |

huhuhu
mencemar betol kan?

AKU BENCI ORG YG X RETI NAK MINTAK MAAF NI!



.

BonekadalamChermin said...

_ABANG JONNI |

tula
ingatkan suma org BAIK

huhuhu

PASAL DIA SEMAYANG X TINGGAL


.

BonekadalamChermin said...

_AKAK CIK INA |

memang betul nasehat akak
sy dh abis berhati hati dah

TERKENA JUGAK!

sebab dia ni budak2 art jugak
kwn2 dia pun dlm lingkungan kwn2 sy je

huhuhu










sedih!

BonekadalamChermin said...

_Dr HANIE |

hahaha
harap kalau dia mati
mati dalam iman la

SEBAB PINJAM DVD SY TANAK PULANGKAN!

keji la mamat ni!


.

BonekadalamChermin said...

_PISTACHIO |

yep!

perlu lebih hati hati
especially mamat2 yg MUKA CAM BAIK

huhuhu

BonekadalamChermin said...

_CIK FIZA |

dia mainkan perasaan org
pastu blah cemtu je

GILE SELAMBE!

BonekadalamChermin said...

_SIXSEPTEMBER |

hahaha
takkan aku nak cerita detail??

jom sembang

nanti aku cerita


:D

BonekadalamChermin said...

_RAINA |

hang tau dia sapa!

hahahaha

ceh....

BonekadalamChermin said...

_TUPAIMERAH |

aku tau dia loser
cuma aku ada positive faith

yg nasib loser dia tu bleh berubah

KALAU SELAMBA BOLEH CERITA
MASALAH DALAMAN DIRI KAT STRANGER

memang LOSER GILA la kan?


.

BonekadalamChermin said...

_NASIKPUTEH |

hahahaha
aku serik dah wey!

tapi mamat ni ayat dia power la

siap kalau lambat reply sms
bleh tanya

AWAK, ADAKAH AWAK DI TEMPAT YG SELAMAT?

terharu tak??

kahkahkah


.

BonekadalamChermin said...

_THEDREAMER |

aku rugi masa dan prepaid topup!

hahahaha

cukupla....SERIK!

BonekadalamChermin said...

_PEMBARIS |

kewl! fesbuk i pun strict jugak

ada jugak sepupu2 kepoh yg i x bg access wall

kahkahkah

Bro Framestone said...

..???

walaupun bro xfaham

pernah gak bro jatuh hati pada blogger... takat call2 sms2 ade je..

tp xde la dari pagi sampai malam

bil tepon, bro juga yang kena bayar

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

BonekadalamChermin said...

_BRO |

hahaha

ni dia punya layan dasat tau
siap apa saja yg kita buat

SEMUA DIA SUKA
SEMUA DIA PUJI

tak suma blogger macam dia

harap sy x jumpa lg org cemni
amin.

Bro Framestone said...

meh jumpa blogger cam bro pulak...

30th free... jom Times Square.. ade small gathering

byk blogger leh jumpa

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

BonekadalamChermin said...

_BRO |

saya ni student
ada kelas hari ahad


kalau sabtu, ok.


SELAMAT BERGATHER-GATHER!!


.