BERANI NAK IKUT??

Wednesday, January 5, 2011

SILA BACA


.
.
.






...


WHAT U NEED TO KNOW
ABOUT THE PAST
IS THAT NO MATTER
WHAT HAS HAPPENED
IT HAS ALL WORKED TOGETHER
TO BRING YOU
TO THIS VERY MOMENT
AND THIS IS THE MOMENT
YOU CAN CHOOSE 
TO MAKE EVERYTHING NEW
RIGHT NOW

Author Unknown



:)

.

25 comments:

bujal X said...

kamu da follow saya belum?

yang benar:

pertama.

gadisBunga said...

ok.

never regret of the past.

this very moment will become something past in the future.

no regrets is acceptable.

so live ur live meaningfully.

pembaris said...

tak paham apa fungsi follower ni sebenarnya..

gadisBunga said...

*live ur life - typo

Daddy Ziyyad said...

saya sudah follow 2 kurun yang lampau.
saya tidak pasti anda sudah follow ke belum.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

tak kisah sangat pun. makcik suka follow blog yang makcik suka baca je. kalau orang yg makcik follow tak follow balik, makcik tak de hal punya.

cikceriacorner said...

heheheh..kalo dengau sinar..mesti ada tagline..i follow..:)

MasZuber said...

psssttttt,

glupppp..RIGHT NOW PLS!

tupaimerah said...

kamu memang dah follow saya.
terima kasih.

Bro Framestone said...

bro jad follower sebenar... xperlu kot nk follow bro balik

bro dah jadi peminat penulisan kamu... :)

The Dreamer said...

follow lah ke jalan bonar...
asalkan suka dan ikhlas saje..tak kisah..

nasikputeh said...

good one.

=)


eh jap. kenapa kene claim? perlu ke?

BonekadalamChermin said...

_BUJAL |

saya antara sepuluh awal
yang jadi follower kamu

TAHU?

hihihi

BonekadalamChermin said...

_GADISBUNGA |

yep
never regret

but
have to learn a lesson

well~

THANX BEB!

BonekadalamChermin said...

_PEMBARIS |

takada fungsi sangat pun
huhuhu

BonekadalamChermin said...

_DADDY |

ya. anda sudah diikut.
jaga-jaga!

hahaha

BonekadalamChermin said...

_AKAK CIK INA |

oh ya
saya cuma :

org berbudi
kita berbahasa

saya tetap akan baca
dan komen di blog yg sama juga
SETIAP HARI

huhuhu

BonekadalamChermin said...

_CIKCERIA |

oo yeke?

sejak radio keta dah diset oleh kwn
tiap-tiap hari denga klasik fm

huhuhu

pastu bila kwn yg set tu naik keta sy
dia pulak yg tukar denga radio lain

ada patut?

BonekadalamChermin said...

_MASZUBER |

eipppp akak garang!

SAYA DAH FOLLOW AWAK!!

huhuhu

*takot~

BonekadalamChermin said...

_TUPAIMERAH |

sama-sama.
penat juga nak ikut awak lompat-lompat
maklum saja body dah tak slim

kahkahkah

BonekadalamChermin said...

_BRO |

terima kaseh banyak-banyak

saya juga dah tinggalkan jejak
di blog anda

:)

BonekadalamChermin said...

_THE DREAMER |

hahaha
macam lain je komen hang?
cis!

aku baca blog yg di blog roll
AKU SETIA WEYYY

hahahaha

BonekadalamChermin said...

_NASIKPUTEH |

hahaha
saje la
tetibe rajin nak buat audit

.
.

kau tau aku rajin kan??

kahkahkah

gedek! said...

Chantek illustration...!

BonekadalamChermin said...

_UNCLE |

hihi
THANK YOU!

:)